發新話題

又掟蕉.......

引用:
原帖由 kimkileo 於 27-2-2009 15:45 發表

我印象中既CGF 首席(被)試掣專員並唔係佢.....俾個助理佢啦....
間唔中要轉下人,唔係唔知forum有無bug
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

嘩!我係咪應該好驚 or 唔再講嘢呢?

又或者應該問吓我做咗d乜,令到我要去「試制」呢?

因為我講咗﹕「版主做得唔好..............掟蕉解決!」呢一句?

我是說友台的版主啊!請不要唔會!

嘿, tango10兄,你咁講就唔係好岩喇.
真正同長毛接觸過既工友, 其實無幾多個會視佢地為十惡不赦,
討厭一定會有, 正如你一定會討厭工作上不斷製造麻煩比你既人,
但十惡不赦? 誇張左...

再者, 大家都係打份工遮, 鏡頭後既長毛, 你見過未?

記得早幾年某次大型活動, 當時未有記者,
佢就係封鎖線邊緣, 走埋黎同我講「阿Sir,有無煙呀?」
係無鏡頭望住既時候, 長毛既行為舉止好過白鴿黨黨徒好多.
至於毓民, 作為老新既白紙扇, 同警察對抗係必然, 依家仲升格為尊貴既議員添...

講到最討厭 / 最癲既政棍, 就一定係學聯班後生仔.
引用:
原帖由 tango10 於 25-2-2009 21:42 發表

警察係咁上下啦! 一般都視長毛佢地是十惡不赦!
鬼咩! 成日要差人做野!
但個政府再無辦法舒解民困, 疏導民怨! 差人將會更唔得閒!

引用:
原帖由 seals 於 27-2-2009 09:08 發表
原來掟蕉可以解決問題!

官員做得唔好..............掟蕉解決!

老師做得唔好..............掟蕉解決!

父母做得唔好..............掟蕉解決!

子女做得唔好..............掟蕉解決!

打game打得唔 ...
未解決!
比人掟蕉點解決?

引用:
原帖由 seals 於 28-2-2009 08:58 發表
因為我講咗﹕「版主做得唔好..............掟蕉解決!」呢一句?

我是說友台的版主啊!請不要唔會!
懶理
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 28-2-2009 03:09 發表

間唔中要轉下人,唔係唔知forum有無bug
我老一輩啦....交俾你地的後生去試啦......

引用:
原帖由 sunny2014 於 28-2-2009 11:15 發表

未解決!
比人掟蕉點解決?
咪抽水啦!唔該!

引用:
原帖由 seals 於 28-2-2009 14:54 發表

咪抽水啦!唔該!
俾人抽水.....要唔要報警....

引用:
原帖由 gd1893 於 28-2-2009 10:35 發表
嘿, tango10兄,你咁講就唔係好岩喇.
真正同長毛接觸過既工友, 其實無幾多個會視佢地為十惡不赦,
討厭一定會有, 正如你一定會討厭工作上不斷製造麻煩比你既人,
但十惡不赦? 誇張左...

再者, 大家都係打份工遮,  ...
又有一次長毛走咗上GH正閘示威,
話要等CE架車番嚟,攔途請願!
佢就坐係花糟等,我又倍佢坐係度等!
坐坐吓就吹起水嚟,天南地北,金融股票
老蘭界女佢都吹得,吹到CE架車入咗佢都唔知!
事後佢笑笑口話﹔「哈,,,,同你吹水,吹到番咗嚟都唔知添!」
你估長毛真係唔知咩,不過之前講大咗!
同我吹水,都係找個下台階啫!

引用:
原帖由 kimkileo 於 28-2-2009 14:58 發表

俾人抽水.....要唔要報警....
報警!?
俾人掟蕉都未報!(我指双曾)
我報?
實俾人話我浪費警力啦!

引用:
原帖由 seals 於 28-2-2009 15:17 發表

報警!?
俾人蕉都未報!
我報?
實俾人話我浪費警力啦!
休默的.....你係CGF俾人抽水就更係由CGF既MP解決啦.....再問多一次..要唔要舉報抽你水既人呀....

引用:
原帖由 seals 於 28-2-2009 15:15 發表

又有一次長毛走咗上GH正閘示威,
話要等CE架車番嚟,攔途請願!
佢就坐係花糟等,我又倍佢坐係度等!
坐坐吓就吹起水嚟,天南地北,金融股票
老蘭界女佢都吹得,吹到CE架車入ࡵ ...
你係總部開工架?....

引用:
原帖由 kimkileo 於 28-2-2009 15:25 發表

休默的.....你係CGF俾人抽水就更係由CGF既MP解決啦.....再問多一次..要唔要舉報抽你水既人呀....
我覺得係CGF抽水係正常嘅社交活動,
你抽吓我,我抽吓你啫!
當然唔好太過份啦,
上得CGF都係自已人,
吹吹水減減壓!
咪咁鬼認真啦!

引用:
原帖由 kimkileo 於 28-2-2009 15:27 發表

你係總部開工架?....
你估吓!

發新話題