發新話題

M14 EBR GBB

呢張相既資料 一早有睇
lbv-m有出過既 重駛乜改呀
只要有行心 遲早一定買到

引用:
原帖由 傑克上將 於 4-3-2009 10:09 發表
wa gbb
早享受
值架!
E家自家製加嗎 , 'wa'GP' E D牌子人地邊睇得上眼,話圾垃喎 , 加上佢地用開d太空金屬係d"高級"五金舖買下下"萬萬"聲重貴過買黃金加,聼講三一萬能俠都係用佢

點解甘多有心人 關心支m134
呢支m134係我多年既隊友的
係日本品牌 吾係自家製咖 吾好又誤會
又係佢叫我拍片放上網分享咋

引用:
原帖由 N_G 於 5-3-2009 02:08 發表

E家自家製加嗎 , 'wa'GP' E D牌子人地邊睇得上眼,話圾垃喎 , 加上佢地用開d太空金屬係d"高級"五金舖買下下"萬萬"聲重貴過買黃金加,聼講三一萬能俠都係用佢
吾知喎!
我淨係見到你話人地牌子係圾垃咋喎!
我未見過人地提過喎!
專幫"貧"友RE-SET~~"APS"波箱~

wa gbb真係正~
小林叔!
專幫"貧"友RE-SET~~"APS"波箱~

引用:
原帖由 armstong 於 5-3-2009 02:04 發表
呢張相既資料 一早有睇
lbv-m有出過既 重駛乜改呀
只要有行心 遲早一定買到
係 wo ,
你身為一位八九十年代的專業玩家 ,
絕對有E件LBVM的資料 ,
細佬我都唔知 E 件係 eagle 定係 somav 出

俾D相同資料黎睇下 得嗎

引用:
原帖由 傑克上將 於 5-3-2009 02:22 發表

吾知喎!
我淨係見到你話人地牌子係圾垃咋喎!
我未見過人地提過喎!
好瀲動喎師兄飲杯水下下火先啦~相煎何太急呢? 不如我地搵個靚位講下故仔一齊進入日雀隊e個充滿洗腦,背叛,金手指之類,陰狠毒辣的故事界世呢

引用:
原帖由 N_G 於 5-3-2009 02:54 AM 發表

好瀲動喎師兄飲杯水下下火先啦~相煎何太急呢? 不如我地搵個靚位講下故仔一齊進入日雀隊e個充滿洗腦,背叛,金手指之類,陰狠毒辣的故事界世呢
甘又係呀 當年我地有幾十隻35/1兵仔 比人騙左去新界北返吾到黎

引用:
原帖由 lazy_k_y 於 5-3-2009 02:49 AM 發表
細佬我都唔知 E 件係 eagle 定係 somav 出
俾D相同資料黎睇下 得嗎
我搵到呢份資料咋 有新既通知我
http://avimar2.8k.com/vest.html

The LBV-M offers more than just versatility. It is an economical system for custom rigging every team member to meet the varied operational requirements of your unit. A variety of modular pouches can be attached to the vest using eight Fastex® brand twist lock fasteners. Belt loops have been stitched on for wearing a pistol belt when additional gear is needed. The vest, pouches and modular panels are all constructed with three layers of #1000 denier Cordura® nylon with all load bearing areas double or triple stitched with Eagle's SecureTack™ stitching. All pouch flaps are held closed with the positive tension release system and silent hook. Every vest comes standard with two (2), Twist lock panels of your choice, and two (2) first aid pouches that attach with slide clips above the modular panels.

Available Sizes: Small-Medium, Large, X-Large.

The following are the available Twist Lock modular panels:
* .223 Three Magazine Modular Panel.
* .223 Four Magazine Modular Panel.
* .308 Three Magazine Modular Panel.
* .308 Four Magazine Modular Panel.
* 9mm SMG Three Magazine Modular Panel.
* 20 Round Shotgun Shell Modular Panel.
* Single Radio Modular Panel.
* Double Radio Modular Panel.
* 40mm Grenade Module Modular Panel.

The following are the available Slide Clip Pouches:
* First-Aid/Utility Pouch.
* Double Grenade Pouch.
* 20 Round .308 Pouch.
* 10 Round .50 Cal. Pouch.
* 100 Round M60 Pouch.

The following are the available Backpack Modules:
* Single Radio Backpack.
* Double Radio Backpack.

Color: Black, Camouflage, Olive Drab

細佬真係唔識野
請問上面閣下例出咁多個Pouch邊個先係件黑色LBVM左邊果個Pouch
有無 c 兄可以解答下細佬
幫人幫到盡la , 加多張相比細佬見識見識
功德無量

引用:
原帖由 armstong 於 5-3-2009 03:03 發表

甘又係呀 當年我地有幾十隻35/1兵仔 比人騙左去新界北返吾到黎
估唔到太空人先生都鐘意講故仔喎 , 不過你個故仔內容就好似貧乏左d , 我怕d朋友仔聼到悶喎
見先生甘熱心講故仔,甘小弟就獻醜上坐講下搞下氣氛,話說當年我第一次去童話世界射鐡罐,好運同團班團友又鬼死甘合拍,成日玩到樂而忘返,快樂日子一日又一日甘過去,小弟同班團友決定自己搞個TMA團,實行玩轉個故仔,正當搞到興起,寶田樂園突然出現左隻醜少鴨,見佢甘醜樣我地班團友又鬼甘單純,最後我地都放下成見,有書齊齊睇,點知人算不如天算,正當搞到甘上下,突然西安事變!!所謂勁過64,激過盧溝橋! 醜少鴨暴露出佢真實一面!?  

講到甘上下,身子弱無氣講,睇返個團章未成團就無用, 各位親愛朋友仔 , 想聼落去就要比哥哥回下氣 , 唔係連哥哥個開頭都未講完就無氣啦

雖然EBR單野唔關我事, 但我都忍唔住要講幾句:

露筍VI, 玩新野係要代價咖, 咁簡單架道理都未明!
大哥大電話一出果時夠要2萬幾, 果時拎部系手咪叫潮囉,
今時今日一街都係手提拎出街有咩特別呀? 早買早享受~家陣唔值"兩舊",
玩新野幾時都係威頭水架啦, 你以為威一世咩?!

過左氣就話後悔, 頭水你都威盡啦, 今時今日你又試吓拿幾千銀出黎砌支槍又好,
砌套 Gear又好, 睇吓可唔可以威一年半載?

講山寨廠講量產, 喱度真係你最有資格講喱個話題!
你都係山寨廠二細當家, 日日有時間上幾轉各大小論壇, 不如度吓點樣找多D生意,
量產多D大製作啦,連人地咩水又唔知,出左幾多貸都未知, 就係度唔好扮知頭知路,
說三道四,無料扮四條!

仲要舊事重提, 有新野知你想要, 成本價俾你唔賺錢, 你唔記得左你一萬幾千槍數都拖左人幾個月,
係出面威就威盡, 新就新盡,對工場就拖數, 話窮冇錢, 轉頭又有錢洗第二度, 難為 Armstong
幫你同工場講盡說話, 差D反面, 你一句冇錢就鬆人, 真係夠朋友!

NG哥, 人地D 槍唔好亂搞睇下就算喱個道理你明架咩, 係就唔會係寶田借人支新砌第一次落場架全真品槍影相,
你竟然影完就咁擗落地, 仲要係地下拖多兩野啦, 真係"多謝"你都黎唔設!
一定係搞壞搞花人地D野俾人咋型投訴收得多,宜家學到野喎~ 唔該你唔好一時唔偷雞做保長啦!!!

要講人就直接D, 唔好遊花園講故仔~

引用:
原帖由 N_G 於 5-3-2009 02:08 發表

講到D槍D parts 全部坤你水, 咁唔鍾意唔滿意, 怏D攞去二細當家山寨下面絛臭河掉左佢啦!
點解我仲見你場場都仲渣著用繄, 鬼咁Happy先得格?!記得掉遠D, 費事水退見反篤眼篤鼻啦!!!

算啦 Hit_man
有d內文吾出得街咖

Warning

1.希望大家可以盡量互相忍讓、尊重,各位之言論及發表請勿過於激烈以免影響其他人。

2.嚴禁出現粗口,包括用字戶名字及簽名(諧音及圖片亦不可)或其他帶侮辱/挑釁性字句,違者將被處罰,屢犯者或以粗言辱罵/人身攻擊/挑釁其他版友者將被處罰,情況嚴重者將被永久禁言。

3.如有對某位版友之言行反感或認為該會員有作出對你不敬行為、挑釁或擾亂論壇秩序時,請使用帖子之右下角"報告"功能,以便該區版主跟進。

4.如發現有人於POST WAR 中小事化大、火上加油或無事生有者將有可能作出適當處分,嚴重者將即時禁言。

聽故我都想, 但懇請平心靜氣, 謝!
鵰。豹。狸。獅。狒

發新話題