發新話題

[討論下] 幫d 女仔買機,買咩好呢....

真係諗下都幾爽...

成四五個女仔圍住你轆!L鏡

學神 born to sleep...

引用:
原帖由 learngod86 於 6-5-2009 21:57 發表
俾我就實揀佳能喇....
點解?

把妺先決嘛

你用canon....佢地又用.....
咁佢地咪勁同你"交流"lor....
學神哥你又點醒我!

引用:
原帖由 learngod86 於 6-5-2009 22:05 發表
真係諗下都幾爽...

好wor..........我得一支L ja wor...

請轉往心情小解亭繼續討論...

回復 48# 的帖子

一支先有得爭嘛XDDDDDDDDDD

引用:
原帖由 learngod86 於 6-5-2009 22:08 發表
搞錯...

引用:
原帖由 learngod86 於 6-5-2009 22:08 發表
睇o黎我要搬post
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

如果佢地信奉canon影人靚的就canon
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 learngod86 於 6-5-2009 22:05 發表
真係諗下都幾爽...

係咁將佢轆_放入去佢地的_係咁抽插

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 6-5-2009 22:30 發表

睇o黎我要搬post
咪呀~!  其實 D5000 都幾好ga...我想玩下個反反mon ma...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 6-5-2009 22:35 發表

咪呀~!  其實 D5000 都幾好ga...我想玩下個反反mon ma...
移左去對個post無影響ga wor

引用:
原帖由 adrianyahk 於 6-5-2009 22:35 發表

一陣轉爛左, 懶你, 嬲你, 唔理你 .....
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 6-5-2009 22:40 發表

移左去對個post無影響ga wor
咁咪令意圖明顯囉, 唔得架嗎
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Elf 於 6-5-2009 22:41 發表

一陣轉爛左, 懶你, 嬲你, 唔理你 .....
王子可以以身相許

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 6-5-2009 22:42 發表

王子可以以身相許
冇5個我wor...

發新話題