發新話題

想問吓有冇師兄砌過支M16A2 Carbine

唔知邊度睇過
m4 carbine =單發, 3連發 無auto
m4a1 carbine = 單發 ,連發

而家亂晒龍

引用:
原帖由 ysk 於 13-5-2009 20:33 發表
唔知邊度睇過
m4 carbine =單發, 3連發 無auto
m4a1 carbine = 單發 ,連發

而家亂晒龍
E+變曬user friendly

GP成槍最底玩,用吉打件砌最靚

附件

17-5-2009 09:41

引用:
原帖由 gainax 於 17-5-2009 09:41 發表
GP成槍最底玩,用吉打件砌最靚
換個真品栗米筒啦, 同條玩具骨差不多價錢, 但係靚好多ga

而且M4A1唔適合太黑, I mean 小小灰就會勁靚

引用:
原帖由 hermanht 於 17-5-2009 11:27 發表

換個真品栗米筒啦, 同條玩具骨差不多價錢, 但係靚好多ga

而且M4A1唔適合太黑, I mean 小小灰就會勁靚
Actually,a real handuard cost HKD $200 only
And A2 carbine should install M653 handguard which is slimmer
心愛的太多∼要買的數不清楚

題外話~
你個名同我真實名一樣~!!
太陽神

引用:
原帖由 Castlevania 於 17-5-2009 18:27 發表
題外話~
你個名同我真實名一樣~!!
~你講緊我?

靚靚栗米筒~

附件

17-5-2009 19:53

引用:
原帖由 hermanht 於 17-5-2009 19:53 發表
靚靚栗米筒~
I prefer OD handguard

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 17-5-2009 17:30 發表

Actually,a real handuard cost HKD $200 only
And A2 carbine should install M653 handguard which is slimmer
M16A2 CARBINE/M653 可以用到M4既粟米筒...?

引用:
原帖由 boyboy25 於 25-5-2009 00:42 發表

M16A2 CARBINE/M653 可以用到M4既粟米筒...?
無話裝5裝到、可5可以用到M4既粟米筒
只不過M653比M4既粟米筒幼身D
忠於原著

引用:
原帖由 boyboy25 於 25-5-2009 00:42 發表

最最最最最.....早的M4(大慨是M727吧)跟M16A2-CARBINE/M653一樣都係幼筒o架,
不過測試後的回應係"多匣連射後,熱到拿不到",所以先做個散熱好d嘅大筒之嘛,
長短冇變過o架~
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

回復 56# 的帖子, 回復 57# 的帖子

只係之前響友FORUM見到好似話唔得...
BTW,唔該晒你地~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 25-5-2009 05:00 發表

最最最最最.....早的M4(大慨是M727吧)跟M16A2-CARBINE/M653一樣都係幼筒o架,
不過測試後的回應係"多匣連射後,熱到拿不到",所以先做個散熱好d嘅大筒之嘛,
長短冇變過o架~
多謝師兄咁詳細既解答
不過我覺得一支簡單既「M4」
用幼筒好睇D
好果支XM177裝M4筒

引用:
原帖由 bravohk 於 12-5-2009 20:47 發表

唔駛架~你有無問下名記有無得幫你訂呀?齋睇有咩用?oke" />
今日已問明搶,係冇得訂~~~

發新話題