59 1234
發新話題

【痛苦決擇】買wa 定g&p 嘅M4 GBB好呢???

回復 44# 的帖子

sorry 講未計前節, 托同grip,同夾..計哂$2000美金左右啦.
有諗過井勝, 但係佢冇wa 咁多改件, 同強化件. 擔心有事上呢, 唔知去邊到搵野維修, 所以感覺上gp/wa 好似好d, 起碼有事上呢,有件配. 如果有其他廠出井勝改件又唔同, 同埋好似冇咁多款式玩, 槍身得colt雖然佢既仿真度又真係好高. 小弟小小見解, 有錯請指點. thx.

引用:
原帖由 derek 於 13-5-2009 12:18 發表
我都想知. 因為井勝個外觀好似像真d
ra tech 有出parts 畀井勝 , 不過無乜人討論 , 依家有井勝crossover ra tech 成槍 , 講外觀我鐘意井勝多過prime , 最可惜要食佢份玩具ras
塑膠戰隊

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 12-5-2009 09:27 發表

井勝
門檻高係其次
執到暈
心愛的太多∼要買的數不清楚

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 14-5-2009 16:17 發表

門檻高係其次
執到暈
model gun
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 14-5-2009 16:20 發表

model gun
Display之前都要執執個様先
心愛的太多∼要買的數不清楚

重要依家出d匣裝上去都有問題
Ken's Custom Magpul M4  

終於買了支gp了, 多謝各ching意見!!!

引用:
原帖由 龍先生 於 19-5-2009 23:57 發表
終於買了支gp了, 多謝各ching意見!!!
公喜公喜
師兄終於買左邊款呀?

引用:
原帖由 acidash 於 20-5-2009 00:45 發表

公喜公喜
師兄終於買左邊款呀?
woc14, 得閒影張相放上黎先~

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 23-5-2009 12:03 AM 發表

更加唔洗諗啦...梗係G&P,WA個Magna blowback system係blow得勁過WE,WE隻匣又薄過WA喎,有人試過爆啦...仲有個人覺得WE槍機入面果條金色既密氣管真係好核凸又明顯!!!
師兄果然係死唔斷氣之人...
一句說話講足幾個論壇...
但係如果真係要我簡..緊係ino啦...有誠意d

引用:
原帖由 rYaN 於 23-5-2009 00:21 發表

師兄果然係死唔斷氣之人...
一句說話講足幾個論壇...
但係如果真係要我簡..緊係ino啦...有誠意d
係就係有誠意d,但你自己更加要有誠意d...執枝槍

引用:
原帖由 PMX 於 14-5-2009 15:18 發表

ra tech 有出parts 畀井勝 , 不過無乜人討論 , 依家有井勝crossover ra tech 成槍 , 講外觀我鐘意井勝多過prime , 最可惜要食佢份玩具ras
咁慘^^! 我幫你100蚊收左份玩具RAS去^^!

59 1234
發新話題