發新話題

O記MICRO 4/3 6月15日發表!?

E3個產品週期已經去左大半,就快會轉款,依家入都係入E-30好D,
一係好似我咁諗,平平地2手入E520玩住先,反正又唔洗好似C記同N記咁考慮APS-C同FF o既分別
今日甩手左部KM D5D kit,加返1K就可以入返部E520 kit,約左星期6睇機

引用:
原帖由 adrianyahk 於 21-5-2009 23:20 發表

始終像素,介面,速度都..... 雖然影出來都係咁驚豔..
數碼又真係...
唔似得菲林咁,淨係像素都令你脫節
以前F5, 1N, Dynax 9 龍頭位穩打穩扎

引用:
原帖由 louisli 於 22-5-2009 00:23 發表

數碼又真係...
唔洗咁貴啦,EOS 3,F3呢d舊少少,次一級都夠玩啦!

我部老過我o既 Minolta 機械機都仲好好玩,不過菲林貴

引用:
原帖由 路比 於 22-5-2009 00:52 發表
我部老過我o既 Minolta 機械機都仲好好玩,不過菲林貴
8蚊筒富士...

小數怕長計,仲要沖晒

引用:
原帖由 louisli 於 22-5-2009 00:23 發表

數碼又真係...
F5....F100 而家都仲咁正....

學神 born to sleep...

引用:
原帖由 路比 於 22-5-2009 01:06 發表
小數怕長計,仲要沖晒
淨沖+scan囉

引用:
原帖由 louisli 於 22-5-2009 21:37 發表

淨沖+scan囉
其實咁樣玩一排,真係慣左...都係一餐午餐je,一兩星期先一次半次...

引用:
原帖由 路比 於 22-5-2009 01:06 發表
小數怕長計,仲要沖晒
W/b ~ 買沖鑵 ~ D-76 ~ 自己沖 ~ 自己scan ~
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 louisli 於 22-5-2009 21:37 發表

淨沖+scan囉
都係一個方法,不過今時今日呢個即食年代,拎得菲林又要拎多部數碼,而且有時要等影晒一筒先可以去沖

引用:
原帖由 路比 於 22-5-2009 23:20 發表

而且有時要等影晒一筒先可以去沖
回捲囉,記住張數,下次又可以再影

引用:
原帖由 路比 於 22-5-2009 23:20 發表

都係一個方法,不過今時今日呢個即食年代,拎得菲林又要拎多部數碼,而且有時要等影晒一筒先可以去沖
我既解決辦法係.....買多幾部機囉~一部影d一部影d,日日換機...咁就好搞笑ga la沖果時!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 22-5-2009 23:27 發表

我既解決辦法係.....買多幾部機囉~一部影d一部影d,日日換機...咁就好搞笑ga la沖果時!
咁筒菲林咪ja係會keep係部機o既時間仲長

入手了
一陣去買埋個MD>4/3接環(50mm f/1.4)

附件

23-5-2009 14:04

發新話題