56 1234
發新話題

未打過Game想問一下~

引用:
原帖由 ZaMaR 於 17-5-2009 04:53 PM 發表

而家用電槍打,火力唔可以同果時比,著多件衫,帶個FULL MASK唔會傷得去邊
即使而家,去邊度打GAME都可能有鬼火,冇心理準備咪返屋企打機囉!

打比錢場打10次都仲係鴨仔,打街場1-2次已經識走位,我見唔少 ...
我係鴨仔

引用:
原帖由 飛哥仔 於 17-5-2009 14:09 發表

你係整親 , 我係斷添丫.... 右腳前十字斷左....則面副韧帶同半月板傷左....做左手術駁返...

你想做運動時想安全d, 就要買返個護膝, 行山店好多都有賣, 我如果唔用既做唔到長時間跑步, 而家用左來打game ...
哇師兄你都幾慘....我係撕裂jo少少~~

我有護膝...不過用完好唔舒服....

跑動唔快....比人發現係唔係好易死

定係唔理你跑得快唔快....比人發現都係死???

引用:
原帖由 ZaMaR 於 17-5-2009 16:53 發表

而家用電槍打,火力唔可以同果時比,著多件衫,帶個FULL MASK唔會傷得去邊
即使而家,去邊度打GAME都可能有鬼火,冇心理準備咪返屋企打機囉!

打比錢場打10次都仲係鴨仔,打街場1-2次已經識走位,我見唔少 ...
打機D外掛咪仲恐怖

[quote]原帖由 wester 於 17-5-2009 17:07 發表
我係鴨仔 [/quote

知嘞.......得嘞..........都係果句有時間一齊打game啦
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

其實新仔最緊要真係跟著班好師兄
好師兄帶你上天堂,壞師兄帶你住套房

引用:
原帖由 一等兵 於 2009-5-17 10:53 PM 發表
引用:
原帖由 wester 於 17-5-2009 17:07 發表
我係鴨仔
知嘞.......得嘞..........都係果句有時間一齊打game啦
j神一開槍,有邊個唔識死

引用:
原帖由 donaldx666 於 17-5-2009 22:49 發表

哇師兄你都幾慘....我係撕裂jo少少~~

我有護膝...不過用完好唔舒服....

跑動唔快....比人發現係唔係好易死
我都好唔舒服, 回到家個膝蓋比個腳cool肋住成日真係好辛苦, 有時食飯時間我會除鞋業高條褲除一除鬆下....不過比起再次咬親...lee d唔算辛苦...

各位有返d份量既師兄真係要小心d....我以前係行山既(仲要係激哥隻), 睇醫生話因為我本身大隻又重又做d對膝蓋咁高負荷既運動所以筋帶頂唔順.......

打wargame唔一定要跑得快, 比錢場既話, 你可以唔打頭陣, 係其他隊友後方小小既位置幫手cover囉.....而且你新人都未識走位, 係後小小睇下其他師兄點行都唔錯

最緊要真係要找返個o岩用既腳cool....咁都跑都跑得安心d...

引用:
原帖由 wester 於 17-5-2009 17:07 發表
我係鴨仔
你邊忽似鴨呢?

引用:
原帖由 於 18-5-2009 11:28 PM 發表

你邊忽似鴨呢?
MAY BE 屎怱。。。。。。。。。
http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_8/20100102_d31045f8da084d091bfbAS4WTGL7pHtE.jpg

引用:
原帖由 wester 於 18-5-2009 23:30 發表
MAY BE 屎怱。。。。。。。。。
無得救.

56 1234
發新話題