發新話題

有關Topgas!大家唔好亂嚟!

引用:
原帖由 6MM 於 26-5-2009 01:09 發表

12/22/502/ 12再谷CO2 / 22再谷CO2  /  502再谷CO2

絷針罐;絷日本仔孖大罐/絷消防孖罐/絷15磅罐

多謝

引用:
原帖由 paulen 於 26-5-2009 01:10 發表
打到血都出哂
重牙煙
聽人講d彈可以打到入樹

回復 46# 的帖子

多謝c兄指教

串石油氣樽先可怕

引用:
原帖由 生豪 於 26-5-2009 01:09 發表

真危險...搵條命博...牙煙
搵條命博.....無咁緊要............

引用:
原帖由 生豪 於 26-5-2009 01:09 發表

真危險...搵條命博...牙煙
當年荃灣金鋒老闆細佬,充氣爆發,疼傷,成面血入廠
另  S-X 老闆 蕃X 城門夜GAME 背著22消防孖罐  爆罐險死

嗯嗯,相比當年,gbb爆匣小事

其實現在大家一D玩家所用既香口膠方型鋰電,
如果鋁質包裝有破口入左少少水, 也會存在爆炸或著火的危險性

引用:
原帖由 queen 於 26-5-2009 01:10 發表

邊洗......以前返差邊洗咁復雜...一條喉加一筒冰水就得.....用泵加壓..........sorry....差12/22....真係未見過...(可能有...我唔知啦....)
我以前差22落個細罐都係雪種喉駁4mm風喉加一桶冰水,唔使用泵,因為大罐過細罐一定夠壓力...........
我差過咁多次,又唔

[quote]原帖由 F22 於 26-5-2009 07:43 發表

我以前差22落個細罐都係雪種喉駁4mm風喉加一桶冰水,唔使用泵,因為大罐過細罐一定夠壓力...........
我差過咁多次,又唔

用預泵空氣PCP最好、最大力

HAPPY SHOOTING!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 生豪 於 26-5-2009 00:48 發表
以前用風泵
依家用top gas
未來用town gas
以前托拖喉年代
http://www.youtube.com/watch?v=qjdP4pQFHoY&feature=related

引用:
原帖由 中校 於 27-5-2009 00:05 發表

以前托拖喉年代
http://www.youtube.com/watch?v=qjdP4pQFHoY&feature=related
你唔會收為以前托拖喉年代係咁呀.........

引用:
原帖由 starfox 於 26-5-2009 19:17 發表

我寧願俾$35, 一出事即成wargame 界笑柄, 以後唔駛打game, 冇晒朋友
你而家就話有100蚊三罐top gas

引用:
原帖由 6MM 於 26-5-2009 01:17 發表

當年荃灣金鋒老闆細佬,充氣爆發,疼傷,成面血入廠
另  S-X 老闆 蕃X 城門夜GAME 背著22消防孖罐  爆罐險死
振興??
偽君子!永遠虛偽!

發新話題