發新話題

槍街第x手猛料!

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 24-5-2009 01:05 PM 發表

因為jam彈
你快d買枝gp gbb啦...睇下jam唔jam

引用:
原帖由 rYaN 於 24-5-2009 14:45 發表

你快d買枝gp gbb啦...睇下jam唔jam
話時話, 我支WA玩左咁耐, 如果真係講jam彈, 我都係試過兩次. 爆過幾次彈係因為我果次個hop up 裝得唔好, 搞番掂都冇爆過. 小便彈試過一陣, 發現係豬標ge錯, 搞番好之後都冇再試過. 成日話jam彈爆彈果D人, 係因為parts問題, 自己做錯野, 定係渣Receiver果時搞到隻夾呢?

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 24-5-2009 15:19 發表

佢話粒彈唔識飛出黎,咁我話jam彈,即係比喻緊條銅芯係真彈呀,都係講笑喳嘛!!你估我真話支WE jam粒BB彈咩??Stupid guy
引用下你句stupid guy先...

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 24-5-2009 03:19 PM 發表

佢話粒彈唔識飛出黎,咁我話jam彈,即係比喻緊條銅芯係真彈呀,都係講笑喳嘛!!你估我真話支WE jam粒BB彈咩??Stupid guy
小朋友,你講得笑我唔講得笑呀?
睇唔明都唔洗噤串既,小朋友

引用:
原帖由 hermanht 於 24-5-2009 03:24 PM 發表

話時話, 我支WA玩左咁耐, 如果真係講jam彈, 我都係試過兩次. 爆過幾次彈係因為我果次個hop up 裝得唔好, 搞番掂都冇爆過. 小便彈試過一陣, 發現係豬標ge錯, 搞番好之後都冇再試過. 成日話jam彈爆彈果D人, 係因為 ...
gp d qc好出名既啦
出名衰...

WA X 唔知乜廠既全補品版MP5A3/MP5A5,剩係咁樣妄想都流口水......

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 24-5-2009 15:19 發表

蠢d都睇唔明你講咩

引用:
原帖由 19900221 於 25-5-2009 00:16 發表

蠢d都睇唔明你講咩
人地呀醒銃之達人黎喎
咁易比我地估倒咩

引用:
原帖由 紗夢 於 25-5-2009 00:33 發表

人地呀醒銃之達人黎喎
咁易比我地估倒咩
因為我地個個都係stupid guy阿麻~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 westdog 於 25-5-2009 01:22 發表

因為我地個個都係stupid guy阿麻~
stupid guy師兄你好,咁岩我又係叫stupid guy播

引用:
原帖由 紗夢 於 25-5-2009 09:58 發表

stupid guy師兄你好,咁岩我又係叫stupid guy播
咁不如我地開個 Stupid Guy Team 阿~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

Can i Join Stupid Guy Team ? I have 2 stupid M4

發新話題