發新話題

你地對佢最新一輯相, 點睇?

引用:
原帖由 kimkileo 於 12-6-2009 13:05 發表

又係乜野暗碼.....
哈哈, 頭先打錯左, 係$^))先o岩~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

你地對^&*既價位好有研究咁喎..........

引用:
原帖由 lololo 於 12-6-2009 12:48 發表

舉X讚同!!!
事但揾兩件都好過佢
講得興奮係一件事,但唔好亂post野
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 kimkileo 於 12-6-2009 08:38 發表

健哥....我諗左好耐先解到碼.....
你老la
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 12-6-2009 13:25 發表

講得興奮係一件事,但唔好亂post野
哦, 原來甘叫亂post野! 明白
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

引用:
原帖由 kimkileo 於 12-6-2009 13:22 發表
你地對^&*既價位好有研究咁喎..........
重開始玩得過火左

引用:
原帖由 lololo 於 12-6-2009 13:27 發表

以前fun版曾經有一段時間係禁左女相的post,就係因為有人亂post野又亂講野

引用:
原帖由 lololo 於 12-6-2009 13:27 發表

我仲未睇......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 12-6-2009 13:29 發表

我仲未睇......
你唔識去個網度咩

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 12-6-2009 13:29 發表

以前fun版曾經有一段時間係禁左女相的post,就係因為有人亂post野又亂講野
Yes Sir , Understood Sir!
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

引用:
原帖由 HunterX 於 12-6-2009 13:29 發表

我仲未睇......
我唔信怪叔叔既珍藏會少....

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 12-6-2009 13:26 發表

你老la
唔識解碼就老架啦....

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 12-6-2009 13:30 發表

你唔識去個網度咩
我連係咩相都唔知......
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 12-6-2009 22:05 發表

我連係咩相都唔知......
重有d 咩會忽然間咁del ga多數都係!$!,!^! ga la

發新話題