發新話題

[口痕] 解放軍軍糧

多口一句,老解個壓縮乾糧好Q硬,不過都幾好食,我上次用刀插碎壓縮乾糧先食到

夠9人我要個C︿︿

引用:
原帖由 gordonyip 於 24-6-2009 18:21 發表
多口一句,老解個壓縮乾糧好Q硬,不過都幾好食,我上次用刀插碎壓縮乾糧先食到
我掉埋牆掉碎佢先食=.="味道都ok...
我情願佢咁硬,都好過軟林林成舊尼膠咁…

引用:
原帖由 BNR32V2 於 24-6-2009 18:20 發表

我想問:

我訂1個A餐得唔得
自已跟名加落去啦^^多謝各位…

引用:
原帖由 MKL04438 於 24-6-2009 18:38 發表

自已跟名加落去啦^^多謝各位…
我要1個A餐,搞手唔該

引用:
原帖由 winston05 於 24-6-2009 15:58 發表

1) Winston 05 - 2包 (A set).
2) 軍醫兄 - 3包 (A set) + 1包 (C set). (如果A仔無牛肉)

仲有無? 有嘅師兄可以自己加名同數量~
有呀!我想要一包(A set) thank you very much!

(1) Winston 05兄 - 2包 (A set).
(2) 軍醫 - 3包 (A set)
(3) 軍醫 - 1包 (c set)
(4) BNR32V2 - 1包 (A set)
(5) ranger_hk - 1包 (A set)

各位請pm我你地既msn/電話…方便聯落同收錢…
(大家知唔知道要收左錢先架其實…><)

引用:
原帖由 MKL04438 於 24-6-2009 18:37 發表

我掉埋牆掉碎佢先食=.="味道都ok...
我情願佢咁硬,都好過軟林林成舊尼膠咁…
嘩咁唔要 C SET 咯(人老無牙吃........ )
A SET 3 包 only ....sorry.........

happy shoting
i"ll be back.........
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

up date:
(3) BNR32V2兄 - 1包 (A set)
(4) ranger_hk兄 - 1包 (A set)
pm咗您.......thx!

工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 T-800 於 24-6-2009 18:57 發表

嘩咁唔要 C SET 咯(人老無牙吃........ )
A SET 3 包 only ....sorry.........

搵個軍護姐姐幫你正碎佢啦XDXDXD

引用:
原帖由 jelly鞭 於 24-6-2009 19:02 發表

搵個軍護姐姐幫你正碎佢啦XDXDXD
等您价绍........
ps:咬慣咗牙力太大會好危險.........

happy shooting
i"ll be back..........

引用:
原帖由 T-800 於 24-6-2009 19:07 發表

等您价绍........
ps:咬慣咗牙力太大會好危險.........

你講緊姐姐會好危定係。。。。。。

係咬慣咗D姐姐牙力太大會好危險.........

算 LA .......FORGET I T ........... FORGET I T ..........

引用:
原帖由 MKL04438 於 24-6-2009 18:51 發表
(3) 軍醫 - 1包 (c set)
(4) BNR32V2 - 1包 (A set)
(5) ranger_hk - 1包 (A set)

各位請pm我你地既msn/電話…方便聯落同收錢…
(大家知唔知道要收左錢先
45蚊,唔通你會行左去咩。

貴既就難講姐。。。。。。。

引用:
原帖由 T-800 於 24-6-2009 19:18 發表
係咬慣咗D姐姐牙力太大會好危險.........

算 LA .......FORGET I T ........... FORGET I T ..........

軍醫叔叔支槍唔係鐵鑄

發新話題