發新話題

三 號 強 風 信 號 ,現 正 生 效 。

唔....果日要上山做野...我會唔會俾風吹走GA......

真係有點想爆粗, 點解鑊鑊上親山做野都打風GA.....個天係咪同我有仇
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 HunterX 於 3-8-2009 22:11 發表

你記得送呀~~ 我收唔到你就大鑊喇~~~
你收唔佢既禮可以同我許願架.....

引用:
原帖由 阿芝 於 3-8-2009 19:52 發表

好在我唔係做護士...唔係...怪叔叔幻想破滅
或者可能佢即刻會將你.....

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 3-8-2009 22:25 發表
唔....果日要上山做野...我會唔會俾風吹走GA......

真係有點想爆粗, 點解鑊鑊上親山做野都打風GA.....個天係咪同我有仇
莫非真係天意....

引用:
原帖由 HunterX 於 3-8-2009 22:11 發表

你記得送呀~~ 我收唔到你就大鑊喇~~~
死啦,個頭好痛唔記之前打過D咩 死啦

引用:
原帖由 kimkileo 於 3-8-2009 23:55 發表

莫非真係天意....
貴人出門嘛

對我無影響,打到8號未ko d 稿都係要返公司做野

望就望唔好影響星期三個press 唔係好頭痕
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 蕉皮 於 4-8-2009 00:00 發表

死啦,個頭好痛唔記之前打過D咩 死啦
我提一提你呀...... ......
引用:
原帖由 蕉皮 於 3-8-2009 19:10 發表
引用:
原帖由 kimkileo 於 3-8-2009 19:06 發表

去買吹氣公仔 ......
係呀,我買黎送比你,你唔要咪比怪叔叔囉

引用:
原帖由 louisli 於 4-8-2009 00:05 發表

貴人出門嘛
不過白事好似一去到山頭就冇雨...之後又會繼續.....

引用:
原帖由 kimkileo 於 4-8-2009 00:06 發表

我提一提你呀...... ......

係呀,我買黎送比你,你唔要咪比怪叔叔囉
[/quote]
你......,我送個如花佢

引用:
原帖由 蕉皮 於 4-8-2009 00:11 發表

你......,我送個如花佢
關我乜事.... ....總之我就唔會收....你就俾怪叔叔....

引用:
原帖由 kimkileo 於 4-8-2009 00:12 發表

關我乜事.... ....總之我就唔會收....你就俾怪叔叔....
你............佢...............我................

引用:
原帖由 蕉皮 於 4-8-2009 00:17 發表

你............佢...............我................
你知乜野叫禍從口出未....

打唔中香港啦.......

發新話題