發新話題

又捐錢,,,,,,又五千萬....你地點睇?

引用:
原帖由 於 14-8-2009 00:25 發表

...希望呢d人唔係佔好多...唔係既話..拎d錢去燒煲糖水..起碼都有碗紅豆沙食...
果d越好名氣既大學,越多呢d人... 不過d大學本身都...根本就係一個越開越大既水龍頭...

我覺得應該
不過呢個政府都算有咪,早排先聽佢借幾百億俾南韓同大馬,而家又再俾五千萬台灣

引用:
原帖由 於 14-8-2009 00:51 發表

錢之麻 比幾多人地 我都係出幾十萬一個月 當貼錢買面子都有著數啦   
台妹....我愛台妹...台妹愛我~

引用:
原帖由 mujiadam 於 14-8-2009 00:58 發表

台妹....我愛台妹...台妹愛我~
五千萬換一堆台南辣妹返黎...

引用:
原帖由 於 14-8-2009 00:25 發表

...希望呢d人唔係佔好多...唔係既話..拎d錢去燒煲糖水..起碼都有碗紅豆沙食...
唔食紅豆沙.....煨蕃薯得唔得...

引用:
原帖由 kimkileo 於 14-8-2009 01:42 發表

唔食紅豆沙.....煨蕃薯得唔得...
最怕屎都冇得你食...

引用:
原帖由 kimkileo 於 14-8-2009 01:42 發表

五千萬換一堆台南辣妹返黎...
北好似好D WOR....
不過見到台南既民眾,心都酸埋

引用:
原帖由 adrianyahk 於 14-8-2009 01:53 發表

最怕屎都冇得你食...
你咁講我就諗起蠔屎.....

引用:
原帖由 mujiadam 於 14-8-2009 01:58 發表

望住電視影泥石流果條村..上網睇埋直昇機救起個阿婆個樣....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 14-8-2009 00:27 發表

果d越好名氣既大學,越多呢d人... 不過d大學本身都...根本就係一個越開越大既水龍頭...
暑假我都見唔少大學生....算把啦....

另外睇法: 小財唔出, 大財唔入

正如久唔久請人食飯,  喺有用既事
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 MF 於 14-8-2009 07:30 發表
另外睇法: 小財唔出, 大財唔入

正如久唔久請人食飯,  喺有用既事
得人因果千年記.........
我覺得做show都要啦....難保有日會風水輪流轉....

引用:
原帖由 mujiadam 於 14-8-2009 01:58 發表

台北妹定第二種先....

發新話題