發新話題

SD Gundam Online 專區2 <<無盡的華爾茲>>

引用:
原帖由 路比 於 30-9-2009 01:23 發表
終於合到"甩毛雞"啦~
完全係係後方老殘咁亂射就可以殺到人
我既多魯3都係 不跌"超視炮"

我地搵日1 on 1 試下宿命之決

甩毛雞 (包) vs 雞冠3 (拳)

VS  

"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 bonzonie 於 2009-9-30 01:33 AM 發表

我既多魯3都係"不跌超視炮"

我地搵日1 on 1 試下宿命之決

甩毛雞vs 雞冠3

http://www.civiliangunner.com/cg ... 8614vvaeP24cmQEe.jp ...
吓......包打拳,wing仲要有得拉打,見唔到你都可以射你,如果睇機,你會好難打
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 小雲雲 於 30-9-2009 01:37 發表

吓......包打拳,wing仲要有得拉打,見唔到你都可以射你,如果睇機,你會好難打
http://www.youtube.com/watch?v=7uedbdFuq3g

我知係弱勢D , 但多鲁3都係見唔到人都可以射,敵人係唔跌tim

今日用多鲁3 K左一隻wing改

有番晒信心去試下

睇場jei...打八門如何
我有SM鞭拉住扣同二刀流

"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

搵你買點有冇得平

引用:
原帖由 小雲雲 於 30-9-2009 01:49 發表
搵你買點有冇得平
你要幾多先

引用:
原帖由 bonzonie 於 2009-9-30 01:52 AM 發表

你要幾多先

真係有既話....
團購啦

引用:
原帖由 小雲雲 於 30-9-2009 01:37 發表

未必,因為0改枝炮要變左形先最遠,不過變左形就唔係好識郁

而多3就只係轉武就可以,相對比較靈活,都要打過先知

仲係connect唔到?!?!
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 30-9-2009 10:50 發表
仲係connect唔到?!?!
睇公告~
佢話過今朝930-1230要維護的
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

仲諗住起身再同豪屎再玩過tim

我要再買到+40%機經+40%G幣先會再玩
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 30-9-2009 10:52 發表

睇公告~
佢話過今朝930-1230要維護的

死人狗遊!
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2009-9-30 11:11 AM 發表

死人狗遊!
重炮br真係卡到關,不過佢支炮勁快冇彈,守唔到塔

引用:
原帖由 小雲雲 於 30-9-2009 11:14 發表

重炮br真係卡到關,不過佢支炮勁快冇彈,守唔到塔
都話卡到啦...
可能我見之前係重炮不過係b, 因為我玩果陣都未update
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2009-9-30 11:18 AM 發表

都話卡到啦...
可能我見之前係重炮不過係b, 因為我玩果陣都未update
我之前用普通果部卡唔到架,不過wing 0真係好易卡,b機要射幾次先卡到

發新話題