發新話題

SD Gundam Online 專區4 <<三國群英傳>>

引用:
原帖由 仔仔 於 19-11-2009 01:58 發表
原來就算有序號都唔一定中F91...好狗...
點解?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 24-11-2009 15:30 發表

點解?
又黎抽籤

引用:
原帖由 路比 於 24-11-2009 15:28 發表

正呀,我既蝙蝠仔呀~~

引用:
原帖由 路比 於 2009-11-24 03:28 PM 發表

機體特性錯既= =
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 24-11-2009 03:30 PM 發表

點解?
仲有個抽獎架...我抽到1萬g

引用:
原帖由 仔仔 於 2009-11-25 03:40 AM 發表

果然係狗油

引用:
原帖由 仔仔 於 25-11-2009 03:40 發表

真係好狗

點樣加入工會?

引用:
原帖由 suileung 於 2009-11-25 09:43 PM 發表
點樣加入工會?
-------------------CGF公會網址-------------------
http://gdclan.hk.9you.com/1-civiliangundam
--------------------------------------------------------

最近愛上強人

實在超好用

引用:
原帖由 仔仔 於 25-11-2009 03:40 發表

9 遊...不如將個遊字改做西字
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 28-11-2009 13:14 發表

9 遊...不如將個遊字改做西字
同劍西有異曲同工之處

hi i like to join SD-Gundam clan
七梨護風=mamofu

引用:
原帖由 七梨護風 於 2009-11-28 09:50 PM 發表
hi i like to join SD-Gundam clan
七梨護風=mamofu
加左啦,得閒一齊玩下啦

《SD高達》12月中轟、機駕參上   

在劉備、關羽、張飛陪伴大家經過11月的「三國英傑傳」之後,相信大家對「拳」機認識更多了吧。但這並不讓翔國專美,12月兩名君主及1名大將即將登場,夏侯惇、曹操為機駕之國做先驅,孫權身先士卒奮力抵抗。

除三國名將再掀風雲外,早前透露過40號扭蛋機的內容將會以特別姿態登場。還有更多內容,陪各位渡過寒冬!

.........40號,又學台灣sever既衰野

發新話題