發新話題

CGF早晨

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 11-12-2009 14:40 發表

數住D時間好難過架
放weekend前特別忙...好快就過架啦.....

引用:
原帖由 kimkileo 於 11-12-2009 14:41 發表

放weekend前特別忙...好快就過架啦.....
成臺都係野

引用:
原帖由 boni 於 11-12-2009 14:57 發表

成臺都係野
臺係用泥放野既....放住先

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 11-12-2009 14:40 發表

數住D時間好難過架
吹吹下..好快又一Day
引用:
原帖由 kimkileo 於 11-12-2009 14:40 發表

重有半粒鐘就tea......
eat again?! no lunch?

引用:
原帖由 Zap 於 11-12-2009 15:00 發表

臺係用泥放野既....放住先
得番mouse o個個位係有空間 -_-

死喇....一坐底就開始眼訓....
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 11-12-2009 15:07 發表
訓la....

引用:
原帖由 Zap 於 11-12-2009 15:24 發表

訓la....
唔得呀....一陣仲有野做....
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 11-12-2009 15:43 發表

唔得呀....一陣仲有野做....
有野做咪好略....我直頭坐到悶....我個行一係唔發市....一發市就做到

引用:
原帖由 Zap 於 11-12-2009 15:04 發表

eat again?! no lunch?
lunch食左....飲杯咖啡食件cake咁者.....

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 11-12-2009 15:07 發表
你咪是但搵個"地方"匿入去抖下羅.....

引用:
原帖由 Zap 於 11-12-2009 15:52 發表

有野做咪好略....我直頭坐到悶....我個行一係唔發市....一發市就做到
好x忙呀......

我都無乜好機做野...但係仲有成個農曆新年d款要死出來......
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

發新話題