發新話題

香港2010靚模(動漫)展又尼啦~

引用:
原帖由 wonglk 於 18-6-2010 14:00 發表

咪埋自己對眼
行入會場,你摸到10條友隨時10條友都係咁
不過人地係因為有愛定隨波續流...不知道了
但係..小妹有一班朋友都係咁.."
叫我去cos先果個更加

引用:
原帖由 米琳 於 18-6-2010 14:05 發表

啦,姐姐,呢到唔比就咁出icon回post架
快d同我加返兩隻字

引用:
原帖由 queen 於 18-6-2010 09:00 發表

.....原來....我識個d.......算係model...

我還不知邊日去....探朋友...
你識o個d千祈唔好比人列做o靚模,出事機率接近100%
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:

叫我去cos先果個更加
所以先難有比人覺得"好"既cosplayer

引用:
原帖由 wonglk 於 18-6-2010 13:33 發表
就算你鐘意咩角色都好
你外形唔似,點樣去用身體以外既野去補足都冇用
非常讚同
5尺幾既就Cos夏娜
5尺唔夠又飛機場就扮YOKO

你地唔覺不倫不類?

引用:
原帖由 101653 於 18-6-2010 23:53 發表

非常讚同
5尺幾既就Cos夏娜
5尺唔夠又飛機場就扮YOKO

你地唔覺不倫不類?
嗯.........動漫人物都係創作出o黎,又真係好難要有個人cos到十足十的....
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:

叫我去cos先果個更加
記住一樣野
Cosplay唔係自己一班人玩
你地唔好唔記得, 你地為興趣而玩Cosplay
係為左比觀眾睇架, 如果觀眾覺得你地唔掂, 係你地既失敗
你話如果唔係比觀眾睇既, 死埋一二角係屋企扮到夠啦, 洗乜去動漫展姐?

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 18-6-2010 23:56 發表

嗯.........動漫人物都係創作出o黎,又真係好難要有個人cos到十足十的....
唔係十足十
先唔講個cosplayer係咪靚仔靚女
但都起碼有個接近既body你先好扮啦
4尺高既人扮個6尺角色, 仲要肥仔扮瘦仔, 著對成尺高既鞋

有咩意義姐?

引用:
原帖由 101653 於 18-6-2010 23:57 發表

記住一樣野
Cosplay唔係自己一班人玩
你地唔好唔記得, 你地為興趣而玩Cosplay
係為左比觀眾睇架, 如果觀眾覺得你地唔掂, 係你地既失敗
你話如果唔係比觀眾睇既, 死埋一二角係屋企扮到夠啦, 洗乜去動漫展姐
?
雖則你說得恨但不失道理

引用:
原帖由 101653 於 19-6-2010 00:00 發表

唔係十足十

有咩意義姐?
無o既,同而家d 女一樣,無樣無身高都想做model,但係又真係有人搵佢地影野一樣

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 19-6-2010 00:09 發表

無o既,同而家d 女一樣,無樣無身高都想做model,但係又真係有人搵佢地影野一樣
呢個真係數碼相機出現既後遺症...

我記得我中一個時應該係3-4年前去都未有咩o靚模 去到可以睇下d高達啊 漫畫等,同班fd係一面當散步 , 之後我冇去1,2年 到我中三去個時 哇 頂....好版花生醬 多左勁多龍友同怪叔叔 個個戴晒有色眼鏡睇啊睇 影啊影 等有卡路行下都唔得 之後入左去一陣就 閃~ 之後ge動漫節我都唔會再去

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 18-6-2010 21:49 發表

你識o個d千祈唔好比人列做o靚模,出事機率接近100%
I think....they will not been label to "o靚模" la....I think...

引用:
原帖由 101653 於 19-6-2010 00:00 發表

唔係十足十

有咩意義姐?
可惜有部分人 都系甘樣做 穿既高鞋 成4-6吋
(要跟返角色高度又如何,個角色根本冇穿高鞋) 呢種做法 好多時都系自打嘴巴
用比例形式,重好過~!!!

幾點open ???

發新話題