發新話題

廣 華 街 黑 店 - 已 經 2 次 給 騙 了 ! ! ! !

引用:
原帖由 無花果雪耳 於 23-10-2010 18:59 發表
有人話蛇3係黑店
想問下點黑法?
好似唐x,同x士咁賣黑心貨?
除左e 3間仲有冇其他...?
佢幫人整槍手法好差..同樣又係賣黑貨..
除此之外個人認為有 war 3+1 ,
賣d野又貴過人 但又易爛過人

所以槍街主要黑店係 1.蛇3 2.唐x 3.x士 4.war 3+1

唐狗除左食水深,職員槍械知識屎同制服肉酸之外都無問題

引用:
原帖由 蕉皮 於 23-10-2010 23:38 發表
唐狗除左食水深,職員槍械知識屎同制服肉酸之外都無問題
食水深                  >佢賣啲野有啲貼住日本仔價錢,痴線.............
職員槍械知識屎           >作為店員此乃唔專業,好易令人買錯野........
制服肉酸                >真係好心佢哋啦,咪鬼著啦,唔該......... 影響市容呀..................

引用:
原帖由 F22 於 24-10-2010 00:41 發表

食水深                  >佢賣啲野有啲貼住日本仔價錢,痴線.............
職員槍械知識屎           >作為店員此乃唔專業,好易令人買錯野........
制服肉酸                >真係 ...
佢老細搞電腦就勁!!賣唐狗言就........
偽君子!永遠虛偽!

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 24-10-2010 01:11 發表

佢老細搞電腦就勁!!賣唐狗言就........
應該將個'九'字改左做'狗'字

引用:

屎...唔知又要老點人

引用:

制服肉酸                >真係好心佢哋啦,咪鬼著啦,唔該......... 影響市容呀...................
絕對係,成班粉紅救兵咁款

引用:

所以都係去靚姐度算
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 McDull 於 22-10-2010 10:13 發表
難怪班業主係咁加租
遲D收埋波鞋街仲有大把好戲睇
心愛的太多∼要買的數不清楚

除左唐x之外,仲有冇地方係賣國狗?又唔係黑店的

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 24-10-2010 23:11 發表

遲D收埋波鞋街仲有大把好戲睇
集體遷移

引用:
原帖由 Vindicator 於 24-10-2010 22:40 發表

所以都係去靚姐度算
靚姐?where

靚姐無人不識架喎

引用:
原帖由 黑炎fantasy 於 25-10-2010 20:39 發表

靚姐?where
靚姐都唔知?
佢位置大約係童工 & 轟轟轟中間個度.

引用:
原帖由 faihk 於 26-10-2010 14:50 發表

靚姐都唔知?
佢位置大約係童工 & 轟轟轟中間個度.
果間3點半先開果間??黑定白??
因為我成日中午去,所以無緣係果到買野-,-

發新話題