發新話題

新開個間野

Oxkley need spplier license to sell in Hong Kong (Price are straightly set)! They always snake into shop to check the price and issue legal letters!

Maybe this shop selling oxkley products is from other source!

I walk in also, those guys are friendly, but not really good at what they sell! Take time to improve!

最唔明白既係要show warrant先買得, 佢副超有放射性物質?定係發下佢會有有30寸長可以變成攻擊性武器?
鵰。豹。狸。獅。狒

我尋晚入過去, 佢店內唔少係高檔WarGame用品喎........
delete

我唯一可以講的是,搵個有證既兄弟幫手買野law

?囧??囧??囧??囧??囧?
?囧??囧??囧??囧??囧?

引用:
原帖由 於 9-11-2010 09:32 AM 發表
其實可能係代理合約其中一個條款黎..但作為一個老細...要有證先買得..咁我洗鬼咁辛苦同你傾代理...規距多多又麻煩..賺錢又唔係多..我不如搵其他窿路返貨.....洗鬼做代理..又唔係d咩野違禁品..
絕對同意師兄所言

引用:
原帖由 watergap69 於 9-11-2010 12:31 發表

絕對同意師兄所言
我都覺得師兄講得好, 香港吾似台灣,無咁多要當兵的客,只賣紀律部隊,生意難做

但OAKLEY個網頁有好多香港的眼鏡鋪地址,都話係local dealer, 會吾會係有D款係可以比普通店鋪賣?

見它display有D Oakley  SI M frame產品,可能就係ED所以要軍警証才能買到.
不過間野內東西大大大部份18/F及上環都有,但錢貴30%到.所以基本上所以不看......

I've enquire those CASE they sell! The M4 size has no stocks! And no modular foam inside to come with! And prices closed to Palican cases!  So! What do you think?   

今日去左行街…咁咪直接入去問佢個店員囉。

佢地要證明先有得的係全線Oxkley (即係門口兩個櫃入面)。
因為係D鏡係軍版關係。就算係紀律部隊出證一年都只可以換兩副。
(想買咪找個部隊朋友攪攪佢)

咁我之後再問,好似果幾個大膠箱都係要出證(如果我無記錯 )。
其他刀刀劍劍,BLACKHAXK等東西都可以買。

最後佢話新開張…BLACKHAXK產品有"狗"折…唔知平唔平得過十八樓呢?

引用:
原帖由 magicianmax 於 9-11-2010 21:16 發表
今日去左行街…咁咪直接入去問佢個店員囉。

佢地要證明先有得的係全線Oxkley (即係門口兩個櫃入面)。
因為係D鏡係軍版關係。就算係紀律部隊出證一年都只可以換兩副。
(想買咪找個部隊朋友攪攪佢)

咁 ...
我上網睇,佢賣呢個價,以鞋黎講(其他野冇掂研究)
同係上網買返黎同SHIP香港價錢差唔遠(同款計)
如果慳唔到1舊,我會打算係香港買,(但我唔知間野既BH野有折,不過有冇折,家陣我計畫緊係間野買返對,就算冇折都唔係貴得幾多,係香港買冇煩惱,有得試有得摸,一絕)
如果BH產品有9折...
D CQC一定平D先啦~

BHI D野無看價錢(因無不興趣).
但看到那響尾蛇求生燈.之前我係18/F賣IR版$5xx.它賣普通版$1xxx...
就算比個59折你又點,都貴過上面

你真係上18/F看看先la....(18/F的BH野好多時都有特價.)

引用:
原帖由 mk23 於 9-11-2010 21:46 發表
BHI D野無看價錢(因無不興趣).
但看到那響尾蛇求生燈.之前我係18/F賣IR版$5xx.它賣普通版$1xxx...
就算比個59折你又點,都貴過上面

你真係上18/F看看先la....(18/F的BH野好多時都有特價.)
我只係講緊cqc

引用:
原帖由 wonglk 於 9-11-2010 21:53 發表

我只係講緊cqc
即係咁講...兩邊格下價
無壞既

算....提下你吧.....唔喜歡當我無講過law....

發新話題