發新話題

男子在富昌邨疑抹槍走火腳傷

引用:
原帖由 於 16-4-2011 11:50 發表

公屋單位擺咁多野 , 行都冇地方行 , 梗係恐怖 ~
唔知點解我會唸起蠔屎張神抬∼但分別在佢真係有位放

埃! 60幾歲人記憶上可能會有啲問題, 或者因為記憶而出咗今次之意外, 攪到自己辛苦又惹官非, 希望呢位老人家樣樣都能大步欖過啦!

引用:
原帖由 hung 於 16-4-2011 14:23 發表
埃! 60幾歲人記憶上可能會有啲問題, 或者因為記憶而出咗今次之意外, 攪到自己辛苦又惹官非, 希望呢位老人家樣樣都能大步欖過啦!
X2

引用:
原帖由 MANKF 於 16-4-2011 12:17 發表
C-Hing, 你女友眞好!我家領導今早講”變態”!
你家領導話明變態都叫做明令禁止

有陣時佢話 " 你鐘意咪買囉 " 咁先死

買左明知佢實黑面 , 唔買自己又心有不甘 , 或者收收埋埋搞到好似偷食咁...

買玩具買到有罪惡感...

報導話中槍男子住所藏迫擊炮彈,都幾恐佈
哈哈

過百支。。。。

-del.-

我比較想知佢間屋點放成百幾枝氣槍…

回覆 49# 的帖子

希望老人家能大步檻過! 可以照食長量!其實我家領導跟中央政府一樣,嚴打時咩都唔得!非嚴打時!咩都得!最似中央係比錢可以搞掂!死未!

引用:
原帖由 daniel999 於 16-4-2011 12:16 發表
我有朋友有槍牌,d槍放係屋企,佢都係得閒拎出泥睇1睇
老實講句,宜家出槍,只能放槍會
以前港英政府年代可以出到870, benelli等shotgun, 有d仲可以出到 FAL, G3
宜家連出支P226,都唔得,比你出到都只能1槍1匣........ ...
RA邊個? Table Hill?
講到自己幾威幾威, 咪又係要踎低, 坐低同埋訓低...

剛剛睇完六點半新聞, 又真係幾跨張...
d議員又有野講喇...唉~
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 hung 於 16-4-2011 14:23 發表
年齢歧視喎! 全世界都65歲退休喇!大陸班揸fit人平均年齢都六十幾,le單野係d不學無術無師自通,所以爆大鑊!錢可以買槍,但是買不到學問!買不到技術!買不到經驗 現在大陸公安請香港退休警察上大陸教槍....班教頭個個都唔係18,22,

尊重人格, 請勿抄習

「迫擊砲彈 , 摧淚彈 , 手榴彈 , 仲有過千粒子彈」

CCTVB 今次玩押韻喎 ~

引用:
原帖由 Rager 於 16-4-2011 18:33 發表

RA邊個? Table Hill?
9華勁.
Table Hill係第二班大哥嘅.
想要就俾銀.
又想要又嫌貴你買玩具算喇.
好多嘢, 無錢就無得玩. 就係咁簡單.

.22 大過D  6mm豆少少, 過千粒子彈我估可能只係一箱仔今大

發新話題