發新話題

FPS界另一大作: Call of Duty: Modern Warfare 3

我真係好想要求加條版規禁止新作劇透
你班友有無睇人回覆架
唔好係咪都劇透晒佢啦,再講落去仲洗玩既,咁我不如唔好買game去睇youtube算啦

i found that nVidia optiums won't use display card for playing MW3=,=
may  be need to wait for new ver. of driver if u are notebook player

支M16乜事

佢地無時無刻都揹住枝USP Compact, 但係從來都冇人用= =

其實E度有冇人玩XBOX360版?
PSN:cbt08196
XBOX LIVE:cbt08196

引用:
原帖由 tf141 於 10-11-2011 22:55 發表
全部都死晒, 點解唔整死埋Price???
Price 係一代不死人....
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

回覆 46# 的帖子

Sorry ching~

引用:
原帖由 tinyau1134 於 11-11-2011 20:29 發表

Price 係一代不死人....
咁又係...佢已經生存咗好耐

由二戰到現在......

引用:
原帖由 cbt08196 於 11-11-2011 20:14 發表
其實E度有冇人玩XBOX360版?
here

leonlam22

單機已過
結局唔差但好似差左少少收結咁
今集劇情好似比較易明?(定係其實簡單左)
音樂我反而覺得有d變型金剛feel,其實都唔錯,只係同我地玩開既MW唔同感覺姐
45度紅點鏡是個驚喜

引用:
原帖由 亞爾多 於 12-11-2011 00:59 發表
單機已過
音樂我反而覺得有d變型金剛feel,其實都唔錯,只係同我地玩開既MW唔同感覺姐
45度紅點鏡是個驚喜
都冇乜機會用既

回覆 56# 的帖子

Yeah, the ending credit's song and the song when soap dies are quite good.

引用:
原帖由 亞爾多 於 11-11-2011 18:25 發表
http://cloud.steampowered.com/ug ... 12374E69C523A2F76C/
支M16乜事
我想問... 下面支M4係咪有AEG WARNING貼紙.......!?

引用:
原帖由 亞爾多 於 12-11-2011 00:59 發表
單機已過
45度紅點鏡是個驚喜
the chapters in Berlin is very transformer feel since the buildings in Berlin is similar to Chicago in the Transformer3

發新話題