發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 15-9-2009 10:09 發表
唔....ZZ都有喇, 但係魔霸仲未有

下一個目標係百式, 咁基本上ZG 系列主角機就齊喇, 不過我想請問大家除左儲A / AS / AR機之外,

果D B呀C呀會點呢?我呢幾日都係咁抽到BR機....好似BR GUNDAM同BR E ...
Z系列齊?!
密達斯呢?馬沙拿呢?亞斯瑪呢?重有大Q把未出...
淨係百式都有兩部啦

p.s.BR級Ez超好用,唔好解...兩個技能都有加速reload...開晒你支狙擊砲可當近身武器用...擊倒之後人地起返身你已經reload好,又可以再擊倒......

強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 15-9-2009 12:55 發表

Z系列齊?!
密達斯呢?馬沙拿呢?亞斯瑪呢?重有大Q把未出...
淨係百式都有兩部啦

p.s.BR級Ez超好用,唔好解...兩個技能都有加速reload...開晒你支狙擊砲可當近身武器用...擊倒之後人地起返身你已經relo ...
我Sunday入唔到你同蠔屎間房,打燃燒香港升呢

悄悄話又無人應

引用:
原帖由 bonwin 於 15-9-2009 13:47 發表

我Sunday入唔到你同蠔屎間房,打燃燒香港升呢

悄悄話又無人應
我平時係無留意對話框的...
多數係睇咩朋友online,睇佢地咩房撞入去相見...
我check果時你未上嘛
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 15-9-2009 14:08 發表

我平時係無留意對話框的...
多數係睇咩朋友online,睇佢地咩房撞入去相見...
我check果時你未上嘛

唔制呀

未同你地兩個打過

係度我都同好小人打過

引用:
原帖由 bonwin 於 15-9-2009 14:12 發表

唔制呀

未同你地兩個打過
我真係好屎波架...儲機為主

引用:
原帖由 falken_1213 於 14-9-2009 20:32 發表

見你誠心誠意錦問 ~ 錦我大發慈悲話俾你知啦~

1)在更新前的一天 , 那時的機率是最高的
2)不停轉頻,咩頻都得
3)每天最多只中到一部A
昨天用上面的方法 , 2 coins 中瘟神
各位觀眾~每日一A機之 :
AR THE-O

昨天心愛的AR決鬥 , 又被人取代了...

引用:
原帖由 falken_1213 於 15-9-2009 18:25 發表

AR THE-O
妒忌中

引用:
原帖由 falken_1213 於 15-9-2009 18:25 發表

AR THE-O
呢個上次抽C機抽中 浪費左一個銀仔

引用:
原帖由 蕉皮 於 15-9-2009 18:31 發表

呢個上次抽C機抽中 浪費左一個銀仔
同等巴士一樣..

引用:
原帖由 falken_1213 於 15-9-2009 18:37 發表

同等巴士一樣..
呢部野太唔靈活啦

我中左ar重高啦
只係5次
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

又一聽住先新聞

《SD高達》香港成功爭取每月更新   

上星期韓國開發商Softmax、授權商Bandai韓國、代理商久遊及Gameone進行了4方會議,會上除討論一眾技術問題外,官方更為香港版本積極向授權商及開發商爭取加快香港版之更新步伐,最後並得到共識,授權商與開發商同意今年內以每月為基礎更新,換句說話,就是從9月起直至12月,香港版本將會每月進行更新。

而在更新進程內,韓方亦答應加大對香港的支援,如9月一口氣推出三部S級機體,就是各國版本中史無前例的。

香港版《SD高達Online》將會為大家帶來最大的驚喜,請大家拭目以待。

你幾時先更新有wing先
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 小雲雲 於 16-9-2009 12:48 發表
又一聽住先新聞

上星期韓國開發商Softmax、授權商Bandai韓國、代理商久遊及Gameone進行了4方會議,會上除討論一眾技術問題外,官方更為香港版本積極向授權商及開發商爭取 ...
聽住先?聽都廢事聽,打住第d機先慢慢等啦

引用:
原帖由 小雲雲 於 16-9-2009 12:48 發表
又一聽住先新聞

上星期韓國開發商Softmax、授權商Bandai韓國、代理商久遊及Gameone進行了4方會議,會上除討論一眾技術問題外,官方更為香港版本積極向授權商及開發商爭取 ...
尋日睇見個新聞即刻笑左
求其整D相又話會議,慌死人以為佢地無開會
內容好似D大陸新聞,吹完又吹
其實我覺得更一次新要4方會議都幾浮誇

發新話題