發新話題

[WA] W@ M4A1 OPTION PARTS 白老鼠報到區

引用:
原帖由 Castlevania 於 9-6-2009 13:35 發表
C兄,呢條幾寸管啊
THX
似16" wor

引用:
原帖由 hermanht 於 9-6-2009 14:33 發表

幾寸就唔知, 條骨係跟槍or what? 如果唔係跟槍的話(我唔知有冇), 執到你扒街.
執???要執D咩啊???唔係好明.......
太陽神

引用:
原帖由 ayaka 於 9-6-2009 14:52 發表

似16" wor
呢條管.....我搵黎搵去都搵唔到.....G&P的搵唔到...
唔知咩廠有出........
太陽神

回復 599# 的帖子

16"管加7" dd ar15 lite rail. gp 好似冇出16"外管.

引用:
原帖由 jpg 於 9-6-2009 19:27 發表
16"管加7" dd ar15 lite rail. gp 好似冇出16"外管.
有冇咩廠出過嫁???
THX~
太陽神

引用:
原帖由 Castlevania 於 9-6-2009 19:33 發表

有冇咩廠出過嫁???
THX~
如果真係lite骨就真係執死你, 你有gbb or 裝過呢類骨未? 如果冇, 你就睇下AEG外管同GBB外管有什麼分別...

引用:
原帖由 hermanht 於 9-6-2009 20:05 發表

如果真係lite骨就真係執死你, 你有gbb or 裝過呢類骨未? 如果冇, 你就睇下AEG外管同GBB外管有什麼分別...
係唔係連接槍身同槍管位個度的直徑大小啊??
我睇左自己條骨....個位又真係好似好細.......
太陽神

引用:
原帖由 Castlevania 於 9-6-2009 20:36 發表

你要張GBB條外管磨or車到好似AEG條外管咁, 仲要執執個大ring, 咁你條骨就可以貼住個身了, 到高低級就要執個大ring上面, 比D空間條骨, 令佢可以低小小, 咁個高低就會小好多好多

引用:
原帖由 Castlevania 於 9-6-2009 20:36 發表

你個條唔係真骨ma?? 如果你上prime身應該無咩問題
最多都係有gap姐

引用:
原帖由 ayaka 於 9-6-2009 22:23 發表

最多都係有gap姐
假骨分分鐘插得入手指

引用:
原帖由 ayaka 於 9-6-2009 22:23 發表

最多都係有gap姐
係啊~我個條係真骨~
真骨上PRIME....都仲係有GAP???
太陽神

引用:
原帖由 Castlevania 於 9-6-2009 23:24 發表

係啊~我個條係真骨~
真骨上PRIME....都仲係有GAP???
要睇條外管la~

引用:
原帖由 ayaka 於 9-6-2009 23:30 發表

要睇條外管la~
外管有邊隻係OK嫁??
有冇邊隻好介紹啊~
THX~
太陽神

真骨上prime 應該問題唔大. 1-2mm 既gap 就點都有架啦.就算真槍都會有gap.

咪睇少果1~2mm, 真係唔同睇法ga~
So I will give anything to neutralize that gap

發新話題