發新話題

SD Gundam Online 專區

《SD高達》「謎」之機體曝光           

萬眾期待9月更新版本將於9月28日登場,除在「無盡的華爾茲」中將會登場的「飛翼高達零式改」和「多魯基斯III」外,早前提及的「謎」之機體,亦已曝光,就是「正義高達」,「正義高達」將會聯同上月推出的「天意高達」以設計圖姿態登場,想一睹這台S級機體的威力就先要儲齊一系列材料機了。

隨著「正義高達」的設計圖出現後,香港版《SD高達Online》就即將有4台S級機體,更意味著S級機體不一定先放於「幸運扭蛋機」的道理,即將會有更多機體及設計圖出現,大家亦請拭目以待。

以以以,係咪真架,係就值得原諒佢月中無update喎~
不過都係果句,睇定d先~暫時9you最耍家都係令人失望既技巧~~
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 bonwin 於 16-9-2009 14:08 發表

尋日睇見個新聞即刻笑左
求其整D相又話會議,慌死人以為佢地無開會
內容好似D大陸新聞,吹完又吹
其實我覺得更一次新要4方會議都幾浮誇
佢地既會議可能只係e-mail

引用:
原帖由 蕉皮 於 17-9-2009 19:29 發表

佢地既會議可能只係e-mail
可以高檔小小,用SKYPE

引用:
原帖由 路比 於 17-9-2009 23:56 發表

可以高檔小小,用SKYPE
低檔小小, 都可以用TS

引用:
原帖由 飛哥仔 於 2009-9-18 12:01 AM 發表

低檔小小, 都可以用TS
低調d用msn算啦
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

正義阿~~~我要復出啦~~~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 westdog 於 18-9-2009 07:55 發表
正義阿~~~我要復出啦~~~
我要合 天意 tim 呀~~

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 17-9-2009 19:26 發表
《SD高達》「謎」之機體曝光           

萬眾期待9月更新版本將於9月28日登場,除在「無盡的華爾茲」中將會登場的「飛翼高達零式改」和「多魯基斯III」外,早前提及的「謎」之機體,亦已曝光,就是「正義高達」,「正義 ...
咁要拎返部劍西出黎升啦~

我冇神盾丫
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 小雲雲 於 19-9-2009 00:29 發表
我冇神盾丫
抽啦~

我又入唔到GAME啦=.,="
WINDOWS 7又......

黑色軍團全體MS終於已強化1 - 3  成功

打死人

附件

19-9-2009 12:43

辛苦你喎...
我仍然係等update...
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 19-9-2009 12:56 發表
辛苦你喎...
我仍然係等update...
佢個update 真係好拖時間  
等到火

引用:
原帖由 bonzonie 於 19-9-2009 12:43 發表
黑色軍團全體MS終於已強化1 - 3  成功

打死人
個人覺得全黑唔係最好睇, 你試下load其他色丫, 我個人幾like同黑2一齊load...

利害!

隻zz都唔知升到何年何月....難用到死, 但係一埋身就好勁
鵰。豹。狸。獅。狒

發新話題