發新話題

IKARIAM <- 一隻類似Simcity + AOM的game

其實暫時都ok既....不過要起兵囉,而家自保能力都唔係好得....
有無師兄可以同我換住d硫磺先??我有酒,晶 石 ,大約換12000左右

引用:
原帖由 Alex_山 於 22-1-2009 22:53 發表
其實暫時都ok既....不過要起兵囉,而家自保能力都唔係好得....
有無師兄可以同我換住d硫磺先??我有酒,晶 石 ,大約換12000左右
我要3000石,sd 去我主城,同你一個島 grigori
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

我硫磺存貨大約有3000幾,需要酒同石, 準備沖第4城

我都想換石仔啊~6000硫磺送去邊個島啊?
ikariam~
39.68 [人間廢柴共同體]
41,64 [人間廢柴共同體II]
43,77 [麻原小鎮]

回復 616# 的帖子

Alex兄唔好起咁多投石兵,升兵營至Lv 7, 盡量起多o的方陣兵喇
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

引用:
原帖由 Alex_山 於 22-1-2009 10:53 PM 發表
SEND左6000硫磺去你主城~
想換石仔~plz send back to [41.64 人間廢柴共同體II]^^
ikariam~
39.68 [人間廢柴共同體]
41,64 [人間廢柴共同體II]
43,77 [麻原小鎮]

有冇人同我簽 文化條約呀??
32 36 日之國

已經分別向莊家同meteor貓送出石仔~~唔該曬~
起兵係會整到個城變到好窮......

回復 623# 的帖子

所以儲兵我小小咁黎

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 22-1-2009 20:31 發表
點搵佢出黎??
另要大量硫磺......

我們發現了一位間諜! 我們發現了一位間諜,他正試圖刺探我們的軍隊情報。 我們一次又一次的拷問這名間諜,最後,他把上級的訊息全部招了出來:
來自城鎮: 15739
...
有冇師兄可以講我知搵唔搵到佢出黎,宜家好冇安全感

小弟要回鄉度歲,有事,請係度講低啦~
年初二見~

31 79.....開了個新帳號,好好彩是石頭島.....國名:東瀛男優國

...專出產肌肉兄貴?

回復 625# 的帖子

要睇你間碟屋lvl

回復 623# 的帖子

所以你要升個城lvl增加人口

引用:
原帖由 積夫 於 22-1-2009 10:42 PM 發表

destiny兄不如比o的Alex_山兄好嗎?因為佢距離我真係太遠,鞭長莫及~~
其實. . .
我比你仲遠  來回2日幾
ikariam!~
94:96    J_A ஐ - destiny    石
96:96    J_A ஐ - jeffrey       硫磺
95:97    J_A ஐ - DE-050   提子
95:07    J_A ஐ - P90           提子

發新話題