發新話題

UCGO私服(Universal Century Gundam Online)

本主題被作者加入到個人文集中
今日有得砌gundam啦…一online周街都係G2...成個宇宙都係G3...

引用:
原帖由 MKL04438 於 16-8-2010 11:46 發表
今日有得砌gundam啦…一online周街都係G2...成個宇宙都係G3...
ai.... lazer war again.. ding..
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

引用:
原帖由 MKL04438 於 16-8-2010 11:46 發表
完全無愛 成群g3對成群14b 你打#online看看總人數 很蛋疼 GM 你好事做得真多 偏心得如此撤底

麻煩各位
江湖通輯令
條友叫「别杀我是走私犯」
聯邦軍黎
我頭先去AliceS.果頭運架MS
佢趁我一relases就上左去

那人是走私EF機的ZEON人也是我那個群的- - 偷機大慨是不知情吧- - 因為前陣子那邊有個老美專這樣偷人機和爆人機
但好像沒人認....

現在地球變得很不安全=.=

引用:
原帖由 MKL04438 於 17-8-2010 11:23 發表
現在地球變得很不安全=.=
宇宙仲衰啦
整緊機無端端就有三架出黎大屠殺
鐵球就算啦
連我架艇仔都唔放過

而+變得咁ge...好耐冇玩了x!!

引用:
原帖由 sunny2014 於 17-8-2010 11:24 發表

宇宙仲衰啦
整緊機無端端就有三架出黎大屠殺
鐵球就算啦
連我架艇仔都唔放過
正常 那裡是G3工廠阿

如果要強化FA或者G3既話
係要強化左架高達先升級定係升級左先強化?

我試過improve完升上G3,變番晒FFF

14B蛋疼成功率 不解釋
沒得在升級前強化 會被洗掉的= =

今天在悉尼虐了3小時聯邦 累死人

引用:
原帖由 leon555 於 20-8-2010 00:11 發表
今天在悉尼虐了3小時聯邦 累死人
好彩今日唔係sydney…不過係adel失去了一部G3…

引用:
原帖由 MKL04438 於 20-8-2010 16:51 發表

好彩今日唔係sydney…不過係adel失去了一部G3…
你真敢去國人的地頭(我也在的

發新話題