發新話題

UCGO私服(Universal Century Gundam Online)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 leon555 於 20-8-2010 18:04 發表

你真敢去國人的地頭(我也在的
哈哈,見richmond同brisbane都冇人…咪去果道撞下囉XDDDD
有人問我係咪香港人XDDD原來有人認得我呢haha

我多數同D加拿大人係果個時候四圍去打…

大戰ZEON完勝了

請問有無大大 有 主程式?? 下載左 但 完來 有問題 eorr....... 幫幫手~~
有無人做下好心可以send 個主程式我?

自已上網download一個叫Mega Manager既程式,之後自已download主程式同update檔吧
正常update完就玩到的了

唔明msn add我吧^^

引用:
原帖由 Jeffe 於 29-8-2010 06:53 發表
請問有無大大 有 主程式?? 下載左 但 完來 有問題 eorr....... 幫幫手~~
有無人做下好心可以send 個主程式我?
有沒有你主程的截圖 還有你開了那一個exe...

引用:
原帖由 leon555 於 29-8-2010 16:06 發表

有沒有你主程的截圖 還有你開了那一個exe...
我下載了 5個rar 壓不到
請問大大們msn ??

附件

29-8-2010 18:09

你這明顯不是正常的主程 正常的大慨780+mb

引用:
原帖由 leon555 於 30-8-2010 11:16 發表
你這明顯不是正常的主程 正常的大慨780+mb
有大大 有 主程式可以 給我下載 或 send 給我嗎?

沒這能耐上傳 你有QQ的話我有方法給你

引用:
原帖由 leon555 於 30-8-2010 18:10 發表
有呀 我pm你qq 你 加我

引用:
原帖由 leon555 於 30-8-2010 18:10 發表
收到我pm嗎???

I play ZEON sin.. EF people ..don't go out and fight gei..
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

引用:
原帖由 Jeffe 於 31-8-2010 18:59 發表

收到我pm嗎???
101058052加進這個群 UCGO的

入到game 之後點1 同哂我前邊d人講野...

唔洗的…D NPC人冇用的

發新話題