發新話題

IKARIAM <- 一隻類似Simcity + AOM的game

回復 653# 的帖子

有齊四個城還有好多野玩
我而家終於爬到上28XX
目標係進入1000內

回復 648# 的帖子

但聽班老手講,其實飛機好用過巨人

回復 648# 的帖子

投石車防守都唔錯

火槍手和旋翼機,
邊個好用D

如果有個人1萬9千幾分
但軍分100分都冇
但spy唔到佢
打唔打得過?
今晚打老虎

引用:
原帖由 5ch5 於 6-2-2009 21:14 發表
火槍手和旋翼機,
邊個好用D
旋翼機
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

其實..我想問...我幾時變左CGF聯盟既領導者嫁.........
莊家,比你快過我升18lv城.......

引用:
原帖由 Alex_山 於 7-2-2009 08:53 發表
其實..我想問...我幾時變左CGF聯盟既領導者嫁.........
咁睇得起你,你外交點數吾小啊

引用:
原帖由 Mars_SES 於 6-2-2009 21:52 發表
如果有個人1萬9千幾分
但軍分100分都冇
但spy唔到佢
打唔打得過?
打!!

引用:
原帖由 積夫 於 5-2-2009 23:19 發表
小弟想放棄玩了,有沒有朋友有興趣接收我的A/C ??
咩原因???

引用:
原帖由 Alex_山 於 7-2-2009 08:53 發表
我升緊上19 la

如果唔係上3.0的,我本身想儲資源,升左皇宮同總督府起第4個殖民地
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 5ch5 於 7-2-2009 09:11 發表

咁睇得起你,你外交點數吾小啊
冇錯... 我將個位交比佢都只係因為呢點﹝當時成個盟得佢夠點數XD﹞

師兄您等我夠點數之後先比返我做啦~

其實升左上3.0之後,係咪好似之前咁講市政府升級會好貴??

同埋,知左其他新加入的野有咩功能同用幾多木石晶o個d??

因為都有國家的server升左3.0,有無多d資料??

引用:
原帖由 ACYY 於 7-2-2009 22:28 發表

冇錯... 我將個位交比佢都只係因為呢點﹝當時成個盟得佢夠點數XD﹞

師兄您等我夠點數之後先比返我做啦~
原來係咁.....我都唔知做左領導者,直到收到你個轉位pm.......
我發現....大理石係消耗最快既資源.........

回復 674# 的帖子

係呀石仔真係用得好快…
所以我第三四個城都係石仔城
硫磺就同人換
ikariam~
39.68 [人間廢柴共同體]
41,64 [人間廢柴共同體II]
43,77 [麻原小鎮]

發新話題