發新話題

UCGO私服(Universal Century Gundam Online)

本主題被作者加入到個人文集中
refinary 好Q難練. 唔知GM SET jor d mud = =
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

引用:
原帖由 Sum森 於 14-9-2010 18:15 發表
自護公國...的人才真係多
短短兩日.....大魔..老虎.....揸古指揮型....強襲.....

我仲係揸緊GM仔....仲要買番黎.....
總覺得有人cheat ...
其實佢地D 大魔..老虎都系買番黎GE
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

WOW真係好好用,但都係做唔到其它野=.="
坐係道睇住佢行@@

EF要氣墊車請問我拿 ... 即叫即做 :P

引用:
原帖由 hwtang 於 14-9-2010 18:26 發表
EF要氣墊車請問我拿 ... 即叫即做 :P
遲D返城先@@
E家掘緊野…

希望係買反黎啦....7部機 vs gm仔 ...gm輕甲...gm訓練機....三部

Team reopen
Name : HK_CGF

Please find my combat charater -- 犀利大淫根

Dragoon is worker charater

我地E家點搵junk parts架…

引用:
原帖由 MKL04438 於 14-9-2010 21:21 發表
我地E家點搵junk parts架…
KO some MS

哇,終於有自已第一部RGM-79...

去玩下NPC先...

引用:
原帖由 MKL04438 於 14-9-2010 21:43 發表
哇,終於有自已第一部RGM-79...

去玩下NPC先...
i am going tsimania island

引用:
原帖由 hwtang 於 14-9-2010 21:57 發表

i am going tsimania island
我係sydney supply 34 =3="
我過黎搵你?我想搵你入隊XDDDD

係supply等^^

呀…掉線了-,-"

各位隊員: 現在本人可承接做以下Lv3 MS (無強化):

RX75R  --- $1,200,000
TGM-79 --- $1,300,000

如要改裝請落Order時通知, 歡迎來料改裝.

RX75R!!!!!!
儲錢先

不過好似易爆過GM…

發新話題