發新話題

吹水區9月CQB團..緊急召集 26/9 CQB PLAZA!!各位團員...開始入數LA!

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 jackieyue 於 31-8-2010 23:20 發表

唔知醒...唔知醒...唔知醒.........
我知醒呀...你估我係你咩

15人就可以包場個場都唔慌大,仲要$150個................. 不如AREA51啦,30人包晒2個區好打好多,我上次20幾人打一個區都覺得鬆動呀............

引用:
原帖由 F22 於 1-9-2010 19:29 發表
15人就可以包場個場都唔慌大,仲要$150個................. 不如AREA51啦,30人包晒2個區好打好多,我上次20幾人打一個區都覺得鬆動呀............
一個區都覺得鬆動
正呀~

今次應該OK呀
Ken's Custom Magpul M4  

姐係想去51區?

引用:
原帖由 faihk 於 1-9-2010 20:18 發表
姐係想去51區?
51囉
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Vindicator 於 1-9-2010 20:47 發表

51囉
咁我聽日去問問佢地仲有冇位先~但係如果係其他日子大家介唔介意先~?

shootingworkshop都好似唔錯咁喎! 有冇師兄去過?

而家日期係唔係都係26/9呀?

引用:
原帖由 seamoncheng 於 1-9-2010 23:53 發表
而家日期係唔係都係26/9呀?
問緊51區個邊

新消息:-

Shooting Work Shop
30人包場
$180.00 each (租裝+ $70.00)
26/9/2010有位

我個人比較想下個月先去wgw, 51區 & sws都貴

等豪屎
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 2-9-2010 14:10 發表
等豪屎
  等佢有得平?

引用:
原帖由 faihk 於 2/9/2010 14:04 發表
我個人比較想下個月先去wgw, 51區 & sws都貴
其實而家51區 or SWS包場平均每個幾$$$到???
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

發新話題