發新話題

吹水區9月CQB團..緊急召集 26/9 CQB PLAZA!!各位團員...開始入數LA!

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 jackieyue 於 2-9-2010 15:20 發表

其實而家51區 or SWS包場平均每個幾$$$到???
都係人頭計, 每個180.00
唔係樓上個post寫左咩?

引用:
原帖由 faihk 於 2/9/2010 15:44 發表

都係人頭計, 每個180.00
唔係樓上個post寫左咩?
其實我覺得180都ok...
而且個場的確值咁既價...(有兩個zone喎...)
不過唔知夠唔夠30人...(no 外人or cd-rom)

"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

WGW
便宜D
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 jackieyue 於 2-9-2010 16:02 發表

其實我覺得180都ok...
而且個場的確值咁既價...(有兩個zone喎...)
不過唔知夠唔夠30人...(no 外人or cd-rom)
我今個月可能會打兩場, 所以唔想比太多銀兩...
& 只收水友應該做唔到啦!

引用:
原帖由 faihk 於 2-9-2010 17:59 發表

我比住sin law
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 faihk 於 2/9/2010 17:59 發表

到時睇情況,開頭外人 and cd-rom免問,大約一星期前仲唔夠人先收cd-rom......
CGF咁多會員,我唔信冇人去...

如果真係仲唔夠人......先.....收外人......
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 2-9-2010 18:01 發表

我比住sin law
唔係比唔比住先ga問題啦!
係唔想洗太多姐~

引用:
原帖由 jackieyue 於 2-9-2010 18:13 發表

到時睇情況,開頭外人 and cd-rom免問,大約一星期前仲唔夠人先收cd-rom......

你講就易囉...
& 我...唔想又包低...

引用:
原帖由 faihk 於 2/9/2010 18:16 發表

你講就易囉...
& 我...唔想又包低...
如果係人都join得,咁就唔係吹水區CQB啦...

引用:
原帖由 jackieyue 於 2-9-2010 18:13 發表

鬼唔知丫媽係女人
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 2-9-2010 18:21 發表

鬼唔知丫媽係女人
鬼可能真係唔知...

引用:
原帖由 jackieyue 於 2-9-2010 18:20 發表

如果係人都join得,咁就唔係吹水區CQB啦...
所以去wgw係明智ga!

引用:
原帖由 sam524 於 2-9-2010 18:24 發表

鬼可能真係唔知...
乜鬼姐~

c弗鬼?

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 2/9/2010 18:21 發表

鬼唔知丫媽係女人
上次怪.老二心軟,問襯都ok...

引用:
原帖由 jackieyue 於 2-9-2010 18:26 發表

上次怪.老二心軟,問襯都ok...
...
咩喎!

發新話題