發新話題

中國艦隊南下菲律賓!

引用:
原帖由 enochtam2 於 10-5-2012 11:54 發表

DEC-10的數據係有菲傭137,313人
每人每年最低收入為3,740x12=44,880
若然每人將50%收入寄回國(其實真實唔止50%..)即係有22,440
即係有22,440x137,313=3,081,303,720
大約31億左右啦
哇!甘香港出聲,即刻收皮,
又羅到威又吾駛有傷亡,
不過阿爺可能吾like

引用:
原帖由 tango10 於 10-5-2012 11:39 發表

話時話, 呢三隻野當年香港有份比錢整!
好似每架一千萬英磅~

引用:
原帖由 ohnavi 於 10-5-2012 11:56 發表

現今既香港政府,
居港權單野都拖拖拉拉,
我好懷疑佢地有甘既guts,
小弟睇似乎咩都要拖拖拖到夠期收工就算
隻狼可能有Guts

引用:
原帖由 B20_hk 於 10-5-2012 12:03 發表

隻狼可能有Guts
可惜怪獸家長一定反對!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

引用:
原帖由 B20_hk 於 10-5-2012 11:57 發表

但呢三隻野...曾經反共
有咩所謂! 北京軍事博物館好多武器之前都是反共的, 後後都變成功臣囉!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

引用:
原帖由 B20_hk 於 10-5-2012 12:03 發表

隻狼可能有Guts
拖吾到甘耐呢,我都想有人甘有guts

引用:
原帖由 tango10 於 10-5-2012 12:06 發表

可惜怪獸家長一定反對!
反佢XX咩,家陣國體為重吖麻

沉日睇電視,衛視登上黃岩島曾插左中國國旗既珊瑚蕉/石蕉,影左話曾插國旗地方有明顯比炸藥炸即地方
最後,衛視重要幫中國插過支新旗

大大個機會比CY刷阿爺鞋
踢Q走曬班賓賓

其實我覺得..
最應該葬身海底既應該係掌政既人

先將好鍾意笑既賓國總統俘虜,然後在人質事件週年, 在香港鬧市放生, 由香港人處置...

引用:
原帖由 starfox 於 10-5-2012 17:08 發表
先將好鍾意笑既賓國總統俘虜,然後在人質事件週年, 在香港鬧市放生, 由香港人處置...
叫哂全部CGF師兄一齊去FULL佢XD

引用:
原帖由 enochtam2 於 10-5-2012 17:16 發表

叫哂全部CGF師兄一齊去FULL佢XD
NO ...只可單發...

萬一打仗! 條賓國總統宣布賓國進入緊急狀太! 海外工民成refugee(難民)! 到時香港咪PK! 所有賓賓咪合法唔洗走! 到時連灣仔街市都有BunBun跳鋼管舞周街表演....

引用:
原帖由 rho837 於 10/5/2012 05:46 PM 發表
萬一打仗! 條賓國總統宣布賓國進入緊急狀太! 海外工民成refugee(難民)! 到時香港咪PK! 所有賓賓咪合法唔洗走! 到時連灣仔街市都有BunBun跳鋼管舞周街表演....
媽啊,我無眼睇了!

發新話題