發新話題

有無人Tablet升左4.0呢

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 3-8-2012 16:40 發表

我係等緊架...
其實我都心郁郁...
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 3-8-2012 16:46 發表

其實我都心郁郁...
duel sys
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 3-8-2012 15:38 發表

OFF TOPIC
我真係好想講, 以前D人又話ANDROID多野玩過IPHONE, 點知到頭來ROOT機又話無保養...IPHONE起碼到現時為上JB都有保養

雖然唔係好關事, 但係我真係想講S3應該係一部好機, 只限ROOT後

但因為保養關 ...
FYI: root 機後是可以 unroot的

引用:
原帖由 louisli 於 3-8-2012 17:47 發表

FYI: root 機後是可以 unroot的
但係個root counter...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 3-8-2012 18:16 發表

但係個root counter...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1710613

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 3-8-2012 15:38 發表

OFF TOPIC
我真係好想講, 以前D人又話ANDROID多野玩過IPHONE, 點知到頭來ROOT機又話無保養...IPHONE起碼到現時為上JB都有保養

雖然唔係好關事, 但係我真係想講S3應該係一部好機, 只限ROOT後

但因為保養關 ...
JB=/=自行改裝

Odin刷機洗唔洗root?
會唔會比人check到?
謝!

引用:
原帖由 一舊水 於 4-8-2012 00:26 發表
Odin刷機洗唔洗root?
會唔會比人check到?
謝!
刷機一般都要先root

引用:

OFF TOPIC

但因為保養關 ...
其實可以unroot
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 路比 於 2-8-2012 23:36 發表

我等緊行貨,但係又有d想入Galaxy Note 10.1
全球保養,我呢部水機齊頭2k,如果江湖傳聞係真,香港行係23xx的,咁點解要等行?尤其係香港行機升下一個版本等到你傻
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 5-8-2012 03:23 發表

全球保養,我呢部水機齊頭2k,如果江湖傳聞係真,香港行係23xx的,咁點解要等行?尤其係香港行機升下一個版本等到你傻
版本事少 方便穩定事大
我依家寧願要蜜蜂

乜十點一兩千有交易?!

Does any body know if Galaxy 10.1 can upgrade to 4.0?

引用:
原帖由 rockmas 於 8-8-2012 12:17 發表
Does any body know if Galaxy 10.1 can upgrade to 4.0?
Pended,should be almost there

回覆 73# 的帖子

Thanks a lot bro~ bloody sick of the current OS... it's slow as fxxk!
It doesn't feel so slow before i got my S3.....

等GT10.1升ICS等到人都"紋"

發新話題