發新話題

購買重機問題

引用:
原帖由 faihk 於 25-11-2012 11:32 PM 發表

重唔重好睇個人, 拿249唔跑得咩? 重有要睇腦筋, 單係工具有實用性係唔得.
只係唔方便,個彈箱頂手頂腳,同埋有聲姐...

引用:
原帖由 faihk 於 25-11-2012 23:35 發表

去買啦~ 收佢返黎

下次帶出黎比我地玩~
遲D打outdoor 我睇下唔借到出黎玩下

回覆 57# 的帖子

我有腳,但冇錢買上面支Browning 0.5!

附件

M63 mount.jpg (144.25 KB)

25-11-2012 23:44

M63 mount.jpg

引用:
原帖由 阿堅 於 25-11-2012 23:41 發表

遲D打outdoor 我睇下唔借到出黎玩下
正呀~
叔叔"石石"~

引用:
原帖由 jeffrey2525 於 25-11-2012 23:38 發表

只係唔方便,個彈箱頂手頂腳,同埋有聲姐...
249我諗會比我最想要個支mk43好...

引用:
原帖由 faihk 於 25-11-2012 11:45 PM 發表

249我諗會比我最想要個支mk43好...
呀。。。一直講錯,小弟嗰枝係mk46...

i hv a PKM tripot 8 years...i still waiting the pkm.

u mean lmg

引用:
原帖由 jeffrey2525 於 25-11-2012 22:35 發表
睇怕又係cxo搞成甘...
後生仔咪乜都屈CXO, 想當年Heat pro已經有重機呢個字, 唔排除有更遠古既game

引用:
原帖由 faihk 於 25-11-2012 23:27 發表

有連射既槍, 槍街一街都係! 不過耐用唔耐用, 好多時除左睇槍, 都好睇個人點用.  有冇咩心水槍款先?
我見到CX有支249,做緊特價.同埋E興趣有支STAX 249,都平...我唔係長FULL個D人....

回覆 6# 的帖子

實肯架, 佢唔係標左價咩

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 26-11-2012 01:24 發表
i hv a PKM tripot 8 years...i still waiting the pkm.
好似就出la wo,
堅持!

引用:
原帖由 beachaaaa 於 26-11-2012 11:59 AM 發表

我見到CX有支249,做緊特價.同埋E興趣有支STAX 249,都平...我唔係長FULL個D人....
甘249合唔合心水先,拎得呢枝要預左有甘上下重量,同埋佢冇單發架...
拎得呢枝要預左要長扣做cover

唔冼凡,249para la

哇見到哥哥叔叔們又來欺負小朋友了哦, 真調皮喔.

不要灰心, 市面上確是有很輕重機的哦 :

發新話題