發新話題

致曾當英軍的朋友們... (感激萬分!!!)

Wow, very impressed. Are u working with the FBI???
引用:
原帖由 olka 於 2-11-2007 13:14 發表
口   講   無   憑

一向都係笑教神技, 難得佢出張咁精美的老番(未證實)出來晒命, 又有mswong兄提供的真品(證實)出來, 當然要做一個對比啦, d偽裝神技, 緊係要做對照有根有據馬~   我用左兩個鐘架, 我幾抵 ...

鑑証實錄!?

皇家空軍

回覆 #61 qm00 的帖子

各位:經查証此人與曾當過兵的謝君x極似,我是很重情的人,此事件實屬閙劇,我維護所有水雷炮兵,此乃不傷害他人的事件,在此吹水閣下話自己係皇帝也不為過,希望閣下小心處理該ID?免玩出火.到此為止謝謝!

尊重人格, 請勿抄習

會唔會佢真係特工, 唔方便公開佢身份呀?

回覆 #64 tango10 的帖子

特別就特別一些!如果現職特工在香港,一早裨某部門請飲茶喇!
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #65 mswong 的帖子

引用:
原帖由 WAIKO01 於 2-11-2007 13:21 發表

想問問師兄是用什麼軟件(們)做的?很厲害
用photoshop便可把一些隱藏的紋理用加深的方法顯現, 但如原圖沒有紋理的話, 即假野的話, 點整都冇.
回來打疫苗

回覆 #66 Chairman 的帖子

禁叫我得一個!來至香港之軍隊Cadre Officer,不過佢官都唔做返香港當差

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #60 WAIKO01 的帖子

好難講,何X强在1995年冒本人之名義去信某部門証明佢係RCO,欲騙取証書,因何拒絕簽名查証,我專程回港在海傍警署簽了二十個名.結果証明不是本人簽名,但不能証明何某所簽?此ID在網上發表,但不能証明何人!可能被人整估呢?

尊重人格, 請勿抄習

張証主人話:
隨便將資料報上隨便!佢無所謂!
繼續有咁大作到咁大囉!你屈得起佢哽得落!

呢單風浪 , 都係笑笑算啦...
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 Kane 於 3-11-2007 13:43 發表
張証主人話:
隨便將資料報上隨便!佢無所謂!
繼續有咁大作到咁大囉!你屈得起佢哽得落!
咁就同佢玩正路喇

回覆 #72 RMP 的帖子

做人是非黑白要清楚,你張假英軍ID害死你,是自找麻煩,無人屈你? kane

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #70 Kane 的帖子

請告訴張假証的主人:一如果張証是真的,無人屈到你!你有一張,我有一張,唔見有人屈我,如果你是謝XX,一場伙記,我當睇唔見!大丈夫做錯就要認,最後給你一個善意的忠告,CGF d 料三分鈡後就一街都知!你好自為之?
尊重人格, 請勿抄習

ms兄, 請一萬個放心, 佢唔係姓"謝", 你唔識的.

隨帶一問, 圖中的 R M L Y 是什麼意思呢?
回來打疫苗

發新話題