發新話題

Code Geass 反逆のルルーシュ R2 專區

引用:
原帖由 ZaMaR 於 19-5-2008 11:47 發表

仲差好多!
ルル有同CC同床訓過一些日子*,神樂呢?認都未被認同過
返而卡蓮就差D被KISS

*詳見R1
不需擔心,在LULU的角度中,所有資源也會「物盡其用」 神樂看來也難逃破抹布的命運
不過這羅莉也不是流的 立刻成立「三女同盟」(三艦同盟?)以保地位

我冇擔心,呢套我萌天子同pizza女的

100萬個zero...

直接話豬係M,粉紅蘿原來係腐女!

ルル呢招高呀!!無限のルル制!
仲可以用冰山運人走!!

我開始懷疑基爾福特部專用機駕駛倉右面既顯示螢幕係咪有需要經過特殊強化

引用:
原帖由 廢柴 於 25-5-2008 22:45 發表
我開始懷疑基爾福特部專用機駕駛倉右面既顯示螢幕係咪有需要經過特殊強化
一定係~~每次Zeor成功走佬一定打一野
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 廢柴 於 25-5-2008 22:45 發表
佢好似唔只第一次車埋個mon度

:x Zeor太可惡了, 把我地可愛既天子 強行立入後宮

引用:
原帖由 Paul 於 13-6-2008 03:02 發表
:x Zeor太可惡了, 把我地可愛既天子 強行立入後宮
頂....睇到好火呀....星刻好燃!!!

吾皇九歲、九歲、永遠九歲!!!

附件

13-6-2008 10:57

引用:
原帖由 ZaMaR 於 13-6-2008 11:10 發表
吾皇九歲、九歲、永遠九歲!!!
天子永遠九歲九歲九歲!!1

附件

13-6-2008 12:28

最估不到係, 大王子係蘿利控, 二王子係基,得LULU有“正常生育能力”

簡直係中華人民的"嬌"傲!!

引用:
原帖由 Paul 於 13-6-2008 17:25 發表
最估不到係, 大王子係蘿利控, 二王子係基,得LULU有“正常生育能力”
蘿利都生得ga....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-6-2008 22:45 發表

蘿利都生得ga....
咁的而且確係有9歲已經有月經既案例...
之但係以佢既身體適唔適合去生育一個蘇蝦又係另一個問題...

發新話題