72 12345
發新話題

唔玩acu,又唔知轉咩look...求毒...

引用:
原帖由 SECOND 於 20-6-2008 13:03 發表
何不想轉玩保安look呢,
平都笑啦!
真品香港保安(HKS)制服(上衣+褲) - HK$100
真品香港保安肩章(階級任選) - HK$20
真品香港保安Beret(有紅、綠、黑、藍色) - $30~$50
一個字抵!
真品香港保安可以配槍的嗎?

回復 61# 的帖子

G4S
見佢地有槍

引用:
原帖由 anjhl 於 20-6-2008 13:44 發表
G4S
見佢地有槍
G4S果D 都唔係全部有槍.
至少我見到我公司果邊果D G4S 看更都係無0既...
只係負責押運果D 先有支登明燈...

玩保安碌? 咁要打咩位?!

引用:
原帖由 於 20-6-2008 21:48 發表

G4S果D 都唔係全部有槍.
至少我見到我公司果邊果D G4S 看更都係無0既...
只係負責押運果D 先有支登明燈...

玩保安碌? 咁要打咩位?!
無錯,係得某D有押運既保安先會有把雷明登,
而且仲係一車得一把,
不過唔係得G4S,
其他都有...
但我印象中好似某d較高級既保安司有配備MP5A2...

MP5A2 師兄真的嗎
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 一等兵 於 20-6-2008 22:43 發表
MP5A2 師兄真的嗎
類似一d保鑣公司啦~
出MP5主要係保護人多,
但又唔係政要,
所以唔可以出警察......

回復 66# 的帖子

師兄~香港的保鑣公司連手槍都無...mp5一定唔會有~
民間只有野豬隊先可以帶槍出街~但係都要收到order再同警方申請先可以有4小時行動時間~
mp5民間組織係唔會有的~除非係黑市~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 westdog 於 21-6-2008 10:44 發表
師兄~香港的保鑣公司連手槍都無...mp5一定唔會有~
民間只有野豬隊先可以帶槍出街~但係都要收到order再同警方申請先可以有4小時行動時間~
mp5民間組織係唔會有的~除非係黑市~
係咩
咁可能係我記錯...
咁唔玩保安,
咪玩黑XX,
不過唔好自認係黑XX...

引用:
原帖由 SECOND 於 21-6-2008 13:11 發表

係咩
咁可能係我記錯...
咁唔玩保安,
咪玩黑XX,
不過唔好自認係黑XX...
到時咪要攞老牛同人打wargame囉~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

[quote]原帖由 westdog 於 21-6-2008 13:10 發表

到時咪要

提醒各位吹還吹,呢d敏感話題小心點~
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 savio 於 14-6-2008 14:52 發表
白兵才是皇道
請問真品白兵戰鬥服幾錢??e-bay訂左係唔係要係Death Star交收??

72 12345
發新話題