發新話題

[認真] 好驚呀

引用:
原帖由 kimkileo 於 27-11-2008 20:39 發表

LOCK POST......你邊樹架......
我咩邊樹,住邊樹呀話?
答案1︰圍村
答案2︰關你咩樹?

引用:
原帖由 Pvt.King 於 27-11-2008 12:44 發表

我... 我叫呀俊呀... (擇自著名電影"三五成群" )
阿必:噫!大王!

〈澎!〉

神仙 B:何人蹴鞠,竟傷吾首?!

神仙 B:擊吾?!汝可知吾乃何人?!

大王:不知。

神仙 B:與汝何干?!

大王:彼實吾友,是以吾之事也。

〈乙兄何事?乙兄何事呀?〉

神仙 B:小童,汝何所屬?

大王:二十八座大王是也。

神仙 B:大王?汝等可聽過「大王」之名?

〈大王其誰?大王其誰?〉

神仙 B:何大王耶?眾弗曉汝!吾名神仙乙。汝嘗聞乎?

大王:然。

神仙 B:今且無人知汝哉!可知人云其號、汝云其號!

大王:吾名俊。

神仙 B:俊?俊於何處?觀之!觀之!俊於何處乎?

大王:眾位大鑒,吾等實無此心,盼一明路而履之。

神仙 B:劣童者!敢唬吾耶?

強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

回復 62# 的帖子

掂.....

好文彩

引用:
原帖由 HugoLaLaLa 於 28-11-2008 16:37 發表
好文彩
oh忘記指明出處添
上文係由高登論壇轉貼而來,非小弟創作
罪過罪過
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 28-11-2008 16:33 發表

阿必:噫!大王!

〈澎!〉

神仙 B:何人蹴鞠,竟傷吾首?!

神仙 B:擊吾?!汝可知吾乃何人?!

大王:不知。

神仙 B:與汝何干?!

大王:彼實吾友,是以吾之事也。

〈乙兄何事?乙 ...
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

睇佢既文睇左好耐先大概get到佢意思...應該是說
樓主早跟某人有瓜葛.之後那個人用黑語恐嚇事主掛......唉......西貢>  這個我到而家都唔明系咩意思

引用:
原帖由 alien 於 3-12-2008 20:38 發表
睇佢既文睇左好耐先大概get到佢意思...應該是說
樓主早跟某人有瓜葛.之後那個人用黑語恐嚇事主掛......唉......西貢>  這個我到而家都唔明系咩意思
可能係約o係西貢講數呱
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 3-12-2008 20:47 發表

可能係約o係西貢講數呱
我最初反而覺得話系事主約條友出西貢玩順便煲煙.結果放佢飛機而交惡

引用:
原帖由 alien 於 3-12-2008 20:58 發表

我最初反而覺得話系事主約條友出西貢玩順便煲煙.結果放佢飛機而交惡
根本就冇去過,打比佢果時佢都係度玩野

點解師兄會約佢出西貢
你同佢唔啱仲約出去
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

果時未唔啱

咁多日, 謎底仲未解開

引用:
原帖由 keane 於 3-12-2008 23:03 發表
咁多日, 謎底仲未解開
有需要??
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

發新話題