發新話題

真有其事???

咁多個版本....邊個先係真....

[quote]原帖由 jwlchan 於 28-11-2008 14:50 發表
(明報)11月28日 星期五 05:10

【明報專訊】旺角警署強姦醜聞,揭發警員可輕易擅取報案人資料作不法用途。有警官解釋,同隊警員之間互相得悉彼此查案資料是工作需要,資料分享情

學神 born to sleep...

引用:
原帖由 learngod86 於 28-11-2008 07:31 發表

師兄...有商機..
點觧?
井底之蛙, 啋你都傻!

引用:
原帖由 jwlchan 於 27-11-2008 22:27 發表
睇下又唔多似強姦..........但個差人又 on 居! 睇下:

旺角警署 驚爆密室強姦案
值勤探員與少女酒吧消遣 意猶未盡帶入警署密室 涉案警員出身警察世家

http://www.worldjournal.com/wj-hk-news.php?nt_seq_id=1 ...
照呢個睇法,千錯萬錯,最錯係揀錯地方!
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

[quote]原帖由 jwlchan 於 28-11-2008 15:34 發表

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 28-11-2008 15:39 發表

照呢個睇法,千錯萬錯,最錯係揀錯地方!
用錯方法去FOC....

揀錯對象添! 好似話重有其他人咁.........

係個度食就唔好係個度苛啦!
井底之蛙, 啋你都傻!

引用:
原帖由 learngod86 於 28-11-2008 07:41 發表

你做電腦嘛....唔知關唔關事..XDD
咁大型project, 唔敢做.......
井底之蛙, 啋你都傻!

引用:
原帖由 jwlchan 於 28-11-2008 15:43 發表
揀錯對象添! 好似話重有其他人咁.........

係個度食就唔好係個度苛啦!
話係老強,但就搞足一晚,第二日可以正正常常返屋企,又無大傷痕,又無喊苦喊忽?
學祖國語氣,心理質素很好喎,承受得住壓力!
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

攪到宜家冇人信得過.......

其實我以前都做過check人地d data咁上下既工, 但保安工作就好多一d....
每人有自己密碼, 如果你蠢到俾人地, 有乜事自己負責, 而且, 個system時不時響 alarm 要你証明當時你check 既case係你做既, 要立刻俾自己team個大佬驗証, 因為, 好多時d傻人幫人情波做唔係自己嘅case, 如果alarm check到就死硬. 冇得走.
每次用密碼同simm card log on都有record 知係邊個做.
唔好話香港咁大好難做......當時個system係全英國既, 人地都做到........

井底之蛙, 啋你都傻!

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 28-11-2008 15:20 發表
咁多個版本....邊個先係真....
沒有真相,只有頭條
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

警署強姦案 涉多名女報案人
法院提堂嫌犯自爆以電腦名單為獵豔目標 藉詞調查邀人赴局逞私慾 警正循手機通聯擴大追查

http://www.worldjournal.com/wj-hk-news.php?nt_seq_id=1809949&sc_seq_id=5

井底之蛙, 啋你都傻!

個被告會否覺得自己好靚仔,又有條件,所以係警署電腦搵獵物???
呃d青春少女上床,點知道今次玩出火?
不過個被告入到赤柱到時唔知會點??唔敢想像.

回復 74# 的帖子

諗D青春少艾既(男)犯會唔會同佢上

發新話題