71 12345
發新話題

《香港,一個去了就不想再去的地方》

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 11-1-2009 19:36 發表

有幾大問題ar,中共表面係社會主義,其實行的都係資本主義,冷戰結束左,唔好再用冷戰的思維睇成個世界
佢而家係自稱行緊"有特色的社會主義"

引用:
原帖由 shing0806 於 11-1-2009 19:54 發表

佢而家係自稱行緊"有特色的社會主義"
即係衰過以前....

錢要自己搵....多既唔會搶你....少既更加咪洗只意分比你....

但都係一黨專政....佢話事....

你反佢你冇好日子過....寫小小野就話向外散播國家機密 (例如有某人寫段文章講述中國有條村愛滋病問題嚴重,就比人的左唔知去邊坐牢定勞改)....

做哂互聯網控制....等班愚民 / 蟻民唔知發生咩事....日日剩係播威水史 (乜叉野神州N號升空,奧運囉幾多塊牌等等)....

就連叫人地日本教科書唔好改歷史....自己就將D教科書由二萬五千里走佬改為二萬五千里長征等等....

咁搞法....緊有特色啦....

呢遍野早十年出咪好囉, 唔洗引左咁多大陸女人黎香港!

引用:
原帖由 101653 於 11-1-2009 20:20 發表

即係衰過以前....

錢要自己搵....多既唔會搶你....少既更加咪洗只意分比你....

你反佢你冇好日子過....寫小小野就話向外散播國家機密 (例如有某人寫段文章講述中國有條村 ...
引用:
原帖由 101653 於 11-1-2009 20:20 發表

即係衰過以前....

你反佢你冇好日子過....寫小小野就話向外散播國家機密 (例如有某人寫段文章講述中國有條村 ...
<--身在珠海,要另外開個軟件先上到黎

load得超慢,頂..

引用:
原帖由 Boniface 於 11-1-2009 19:06 發表
呢個係英國佬特登留底既蘇州屎
好事黎

引用:
原帖由 tango10 於 11-1-2009 20:41 發表
呢遍野早十年出咪好囉, 唔洗引左咁多大陸女人黎香港!
有咩關係
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 louisli 於 9-1-2009 17:16 發表

周圍都有解放一/二/三/東/南/西/北路
有d擦鞋仔建議過, 不過中國一口拒絕, 因為共產黨得到中國後就係立即改晒d解放一/二/三/東/南/西/北路出黎, 結果全國軍民一齊蕩失路, 郵政大亂等等

皇家空軍

粵語可以係漢語中最大既方言
有邊個鬼佬唔知中文有普通話同廣東話之分呀

引用:
原帖由 louisli 於 9-1-2009 16:18 發表
又來一篇"香港如果不是中央政府照顧你們,香港完蛋了"的文...
唔通真係要學台灣咁拆晒d歷史建築物,改晒d 名,封左國父個墓,咁樣先係真正回歸咩?
如果回歸之後要咁樣改... 咁你過來遊咩野呢?不如去下深圳上海 ; ...
又係d糞青寫0既文章

引用:

即係衰過以前....

所以我唔覺得我既思想有問題

回復 63# 的帖子

同意

71 12345
發新話題