74 12345
發新話題

香港政府真係廢既..唔識變通下

你入幾千蚊入我mpf户口有咩用
有cash渣手就話姐
今晚打老虎

引用:
原帖由 jh333233 於 21-2-2009 20:03 發表
唔想比d吸血佬吸,可以申請永久離開hk架,不過佢真係話知你走唔走,比左水就算
追你都費事,之前新聞有寫
做錯野要個受罪既人走,你真係愈來愈有文有路
你做緊野未?不如你去宣揚叫市民唔好做啦,拎綜緩咪唔洗交囉

真係唔到你唔信!
老董時代所做的一切是有計劃地摧毀香港!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

引用:
原帖由 於 22-2-2009 00:39 發表

錯了,,,,老董既智慧唔識做呢d野...我相信背後係有人指使...正進行一個大陰謀....
唔夠e家果d弱智....以前老董都會用個裝哂草既腦去諗下d屎橋....
e家在任果條係腦都唔用....剩係聽下面果班狗講野....隻狗話yes佢就話yes....

對曾生真係,無咩祈望

引用:
原帖由 Boniface 於 22-2-2009 16:38 發表
對曾生真係,無咩祈望
無期望還無期望

搵班咁既狗官黎治港就唔得

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 22-2-2009 18:46 發表

無期望還無期望

搵班咁既狗官黎治港就唔得
由中央直接管都無咁煩
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 22-2-2009 20:08 發表

由中央直接管都無咁煩
比返事頭婆我呀

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 22-2-2009 20:08 發表

由中央直接管都無咁煩
咁仲衰....e家大陸除左做show叻之外我都睇唔出有咩改善左既地方....

引用:
原帖由 101653 於 22-2-2009 21:10 發表

咁仲衰....e家大陸除左做show叻之外我都睇唔出有咩改善左既地方....
講大話既技倆差到...

拘留期間玩躲貓貓撞死都講得出

簡直當民眾比白痴還要白痴

!

引用:
原帖由 於 22-2-2009 00:39 發表

錯了,,,,老董既智慧唔識做呢d野...我相信背後係有人指使...正進行一個大陰謀....
佢背後有批人, 一批是上海幫, 一批是台獨份子!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.

引用:

由中央直接管都無咁煩
基於同英國簽約及統戰的原因, 中央一定唔會咁做, 除非香港發生動亂!

古今中外, 競選前, 個個都講到天下無敵,

做長左, 一定衰修尾 ( 大Party 一定會有派系鬥爭, 利益爭奪, 唔會比你長時間獨大, 點都會整瓜你 )

在位時唔好話有建樹, 無過失已經好好

74 12345
發新話題