發新話題

[討論下] 幫d 女仔買機,買咩好呢....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 6-5-2009 22:45 發表

冇5個我wor...
一拖五
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 6-5-2009 22:46 發表

一拖五
我個人好專一...

引用:
原帖由 Elf 於 6-5-2009 22:42 發表

咁咪令意圖明顯囉, 唔得架嗎
反正o個5個都唔上cgf的,搬去邊個版都係一樣je
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 adrianyahk 於 6-5-2009 22:48 發表

我個人好專一...
聽住先

引用:
原帖由 adrianyahk 於 6-5-2009 22:48 發表

我個人好專一...
星期一到五, 每日專一一個, 星期六搵新獵物, 星期日休息......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 6-5-2009 22:52 發表

星期一到五, 每日專一一個, 星期六搵新獵物, 星期日休息......
你d生活咁嫁怪叔叔...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 6-5-2009 22:54 發表

你d生活咁嫁怪叔叔...
佢一至五,每日五個

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 6-5-2009 22:56 發表

佢一至五,每日五個
係電腦入面?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 6-5-2009 23:01 發表

係電腦入面?
太睇小老頭la

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 6-5-2009 23:07 發表

太睇小老頭la
呢d 叫激將法,等佢自己爆響口!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 6-5-2009 23:07 發表

呢d 叫激將法,等佢自己爆響口!
老頭唔受呢套ga

數字人又話入富士...-0-  
車~~~~~~~現在入A700==
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 6-5-2009 23:29 發表
數字人又話入富士...-0-  
車~~~~~~~現在入A700==
佢n耐之前都係話入sony野 ga la

引用:
原帖由 adrianyahk 於 6-5-2009 23:01 發表

係電腦入面?
o係心入面~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 learngod86 於 6-5-2009 21:57 發表
俾我就實揀佳能喇....
點解?

把妺先決嘛

你用canon....佢地又用.....
咁佢地咪勁同你"交流"lor....
又啱喎!
一個從女既角度出發,
一個從自己既角度出發,
adrian你自己諗掂佢喇~~~

發新話題