發新話題

依個世界D新手真係得意

引用:
原帖由 hypermax 於 12-5-2009 19:14 發表

唉,而家d靚仔真實世界係點都未接觸到就要佢做中心,世界為佢而轉

仲有咩好講??
係喎賣野比D細路就知

又要平又要靚又要正又要好服務又要好態度又要減價又要驗屍又要......

大佬你買得果幾廿蚊野以為自己去18樓、要求多多

仲要驚你放飛機(頭先先同個fd等左成個鐘)或者出到黎唔要

引用:
原帖由 DESTINY--1 於 13-5-2009 18:18 發表
仲有如果步槍裝左彈箱/鼓,D人就會當係重機

例:我上次打game,有個和我年几相約的年輕人走埋黎同我講,你把重機買左几$ ??(我把G36C只係問人借裝左game友個彈鼓和自已裝左支棍仔)
        我唔知點應佢好,之後 ...
唉…真係連我阿媽都識槍識得多過佢地

引用:
原帖由 DESTINY--1 於 13-5-2009 18:18 發表
仲有如果步槍裝左彈箱/鼓,D人就會當係重機

例:我上次打game,有個和我年几相約的年輕人走埋黎同我講,你把重機買左几$ ??(我把G36C只係問人借裝左game友個彈鼓和自已裝左支棍仔)
        我唔知點應佢好,之後 ...
G36C槍管咁短......
而家重機興出CQB版啊

引用:
原帖由 里安 於 13-5-2009 18:47 發表

係喎賣野比D細路就知

又要平又要靚又要正又要好服務又要好態度又要減價又要驗屍又要......

你仲未講,佢地好興同你講:[我個FD話唔係咁樣架喎]

解釋比佢聽就等同

佢地只會信同學同同輩既說話

引用:
原帖由 hypermax 於 13-5-2009 19:48 發表

你仲未講,佢地好興同你講:[我個FD話唔係咁樣架喎]

解釋比佢聽就等同

佢地只會信同學同同輩既說話
細路係指幾大先

引用:
原帖由 亞爾多 於 13-5-2009 19:50 發表

細路係指幾大先
多數中學啦........

讀IVE既我都遇過

引用:
原帖由 hypermax 於 13-5-2009 07:59 PM 發表

讀IVE既我都遇過
有遇個中二既嗎!

引用:
原帖由 hypermax 於 13-5-2009 19:59 發表

讀IVE既我都遇過
死喇
我都係中學......

引用:
原帖由 里安 於 13-5-2009 18:47 發表

係喎賣野比D細路就知

唔止細路.有D"大細路"20零歲 仲黑人憎
又要平又要靚又要正又要好服務又要好態度又要減價又要驗屍
約10點,成11點半先到
之後要求多多,要地鐵月台度交收
同左佢講,你月台,最多開槍袋.睇睇好
點解佢狂試槍...仲問我有冇BB彈
之後驗屍噤驗,仲想我拆散哂支野俾佢驗
玩過試過,見到佢個死樣都勁鐘意
仲要話麻麻,話D FD見到支野狂笑佢傻仔,走去買
真係心諗..你做L完戲未?
之後黎正題,問我平二百五得唔得,又話唔平唔要
講價就直接,講噤春多廢話做咩
最後支野認真難放,我又等錢洗,果二百五蚊就當睇佢呢場大龍鳳
但我宜家都覺得佢係一個"二百五"

PS:件事成四年前發生,果時我仲係個十零歲的細路仔

我中三...

引用:
原帖由 lahc 於 13-5-2009 20:33 發表

點解佢狂試槍...仲問 ...
我諗返起支SR-25.........條友都有2X
條買家帶左個[驗C官]黎,口話乜都唔識但係個[驗C官]驗緊野果陣又識搭咀喎
又想屈我果個唔係SYSXEMA波箱,要我拆槍不突只又話有膠水漬,又帶9.6電去試屈我單發出2飛
減左我5百蚊
QXF個FD都叫我唔好賣比呢條友,唔係支野唔係我既大前提下,真係當睇唱雙黃囉

引用:
原帖由 lahc 於 13-5-2009 20:33 發表

點解佢狂試槍...仲問 ...
我試過賣幾廿蚊野,都講明話完美主義者不合

有個十幾歲黎問我:可唔可以咁咁咁咁咁咁

大佬講又講到明,收你少少,又想幫你做乜做嘜

D細路係咪真係咁大諗頭?真係寵壞晒!

引用:
原帖由 hypermax 於 13-5-2009 21:43 發表

我諗返起支SR-25.........條友都有2X
條買家帶左個[驗C官]黎,口話乜都唔識但係個[驗C官]驗緊野果陣又識搭咀喎
又想屈我果個唔係SYSXEMA波箱,要我拆槍不突只又話有膠水漬,又帶9.6電去試屈我單發出2飛
減左我5百 ...
同一條"不該"?
佢又係想屈我支野唔係sysxema波箱

引用:
原帖由 skydogdog 於 13-5-2009 20:56 發表
我中三...
咁你係咁既人既話,咪檢討下自己,始終wargame界好細,日後好相見

唔係咁既人既話,咪當睇故仔,順手警惕下自己囉

引用:
原帖由 魔流星 於 12-5-2009 23:15 發表

果d槍名真係勁囧= =
閃靈獵手好似係支散彈...M1xxx
殲滅者係MG3...
真係唔知點解要整d咁既槍名...

仲搞到班新手上哂腦@@
仲勁過藍藍路
有次同人講把野係winchester M1887

比人罵話:「咩win咩chester呀?個名叫閃靈呀..冇眼架你on膠膠」

我廢事再理佢

發新話題