發新話題

L85A1 GBB??..KAC PDW GBB?????????

引用:
原帖由 rYaN 於 3-6-2009 20:23 發表

噤你玩定ghk都得啦
玩緊啦

斷估佢支CZ75唔會係銅心震震狗

引用:
原帖由 lahc 於 3-6-2009 21:04 發表

玩緊啦

佢果枝係Browning...

引用:
原帖由 lahc 於 3-6-2009 21:04 發表

玩緊啦

手槍冇可能會呱, 係易D壞咁者.

我要AK!我要AK!

引用:
原帖由 紗夢 於 3-6-2009 19:52 發表

個金身刻有"R85A1" , 莫非是從ARMY果支加銅芯改裝而成?

話知佢係銅芯定鷄芯, 玩左先至講................我要MP5
等GP/WA出其他槍款都唔知要等幾多年lor
ARES到而家都未有聲氣, 其他槍款更加唔使講

引用:
原帖由 0608 於 2-6-2009 22:49 發表
可能係因為佢係震心
而GBB係會震所以得到E個名掛
請教wa同gp應該叫咩

引用:
原帖由 小子M 於 4-6-2009 00:37 發表

個金身刻有"R85A1" , 莫非是從ARMY果支加銅芯改裝而成?
下面果支ak aeg黎
上面又要隻國狗鏈匣
隔離仲有aeg m4?
拆黎睇下點做gbb ?

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 4-6-2009 03:06 發表

請教wa同gp應該叫咩
咁睇下支槍有冇邊道怪, 比人叫啦

引用:
原帖由 hermanht 於 4-6-2009 08:15 AM 發表

fingfing charging handle狗
之前唔係有個好正既名既咩?不過改良左呀ma
好似叫超級碎彈機

本來都已經心動…想買ARES 嗰支L85A2....

見到佢有L85A1 既GBB.....睇嚟都應該忍一忍手…

"The tree of liberty must be refreshed from time to time with the blood of patriots and tryants"   Thomas Jefferson

引用:
原帖由 rYaN 於 4-6-2009 16:02 發表

fingfing charging handle狗
之前唔係有個好正既名既咩?不過改良左呀ma
好似叫超級碎彈機
人地想扮jam槍
成日都唔明 講極未又係打6mm

引用:
原帖由 hermanht 於 4-6-2009 08:15 發表

咁vva隻匣點計

其實大家都有長短, 都係算把啦
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 4-6-2009 17:36 發表

人地想扮jam槍
成日都唔明 講極未又係打6mm
其實我真係諗極都唔明, 造又唔係做得靚過人, 又唔係耐用過人, 點解仲可以賣成4k一支?

反正咁下下價錢又都係要改, 點解唔買支起碼跟足真數, 用料一流果d廠ge槍?

唔好講其他丫, 起碼我支井記m4個marking, 摑手ge, 我屋企除此以外無一支係造到咁, 淨係呢樣都值回票價啦

o係今時今日知識產權咁盛行ge年代, 仲有d白色老翻marking槍仲要賣過4k?真係笑大人個口

仲更加難得ge係, 下身有版權, 上身竟然無wor!

都唔知咩世界
鵰。豹。狸。獅。狒

甘KJ叫咩好呢??

小林橡膠狗??
橡膠震動器??
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

發新話題