發新話題

終於搞掂支 SR16啦!!!

講真,打1.8J ,你個LIST好多野都唔洗買
世伯搵錢好辛苦嫁.慳D洗啦!!
你估宜家好好境呀...十零歲仔問屋企拎錢8千幾蚊整支槍...你D錢都唔會係你自己搵嫁啦!!
你試下去做兼職...M記有冇20蚊1個鐘.你去做但係無的你PM我...我貼夠20蚊1個鐘俾你
你計下要講幾多次歡迎光臨麥當勞/要執幾多份餐具先搵到呢筆錢!

PS:
你當我買唔起葡萄又好,點都好,希望你自己諗真D

有無師兄有m900 copy好介紹ar??
我已經唔mind係咩色la
唔該唔該~

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 16-6-2009 17:42 發表

買國狗M900a啦...
http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b6227090?u=bchoi1115
I don't mind that if i pay a few more thousands dollars to have a high quality product with marking
心愛的太多∼要買的數不清楚

回復 62# 的帖子

師兄忍吓手唔好買 Copy M900拉, 包你後悔.

不如等吓2手區有冇師兄會平平地, around 3k , 買支新淨2手好過拉.

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 16-6-2009 02:11 PM 發表
唉...冇計啦...我係鍾意啲人地冇我有既野,又鍾意搞創新,古靈精怪,你地都講得岩既,騎士既硬同magpul既軟合拼係好怪,但都係果句,自己既獨特風格,冇計...
噤你成枝唔洗要啦..樣樣人地都有,,自己設計一枝啦

其實除左 KAC , 還有 A.R.M.S. 的 S.I.R. 和 Magpul 產品的 Crossover , 個效果都不是太理想.

引用:
原帖由 rrrrrrrickylau 於 16-6-2009 23:10 發表
其實除左 KAC , 還有 A.R.M.S. 的 S.I.R. 和 Magpul 產品的 Crossover , 個效果都不是太理想.
我覺得有時CROSSOVER都好睇人, 基本上我覺得樓主呢支槍如果唔用CTR用UBR, GRIP唔用MC用返BLK都已經差好遠
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 16-6-2009 23:11 發表

我覺得有時CROSSOVER都好睇人, 基本上我覺得樓主呢支槍如果唔用CTR用UBR, GRIP唔用MC用返BLK都已經差好遠
我覺得係mc問題而已.....一支槍2個tone已經夠lu

引用:
原帖由 ayaka 於 16-6-2009 23:16 發表

無錯...

附件

16-6-2009 23:19

引用:
原帖由 ayaka 於 16-6-2009 23:16 發表

不過.....

如果佢本來咁砌係想"小朋友齊假膠"

佢成功鳥

講到尾, 佢又唔敢整到咁

如果唔係我真係寫個服字GA, 佢又要同人唔同款
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 16-6-2009 23:19 發表

如果唔係我真係寫個服字GA, 佢又要同人唔同款
特別樣衰都係"特別"丫
e支kitty AR擺明係玩....好好多
唔似其他d係到扮"特別"

8k砌支咁ge野......我個支wa m4都係差不多
唔計多左的件的話......

達神諗好支gbb砌咩未
我等緊睇神器

引用:
原帖由 lahc 於 16-6-2009 23:31 發表
達神諗好支gbb砌咩未
我等緊睇神器
可能係7.62既
心愛的太多∼要買的數不清楚

想獨特一定唔會玩M4...

(望返自己D槍,多數都絕版cheap野... )

發新話題