發新話題

[口痕] 解放軍軍糧

引用:
原帖由 BNR32V2 於 24-6-2009 19:25 發表

軍醫叔叔支槍唔係鐵鑄
OH。。。GET到了。。。。
嘿嘿嘿。。。

引用:
原帖由 jelly鞭 於 24-6-2009 19:29 發表

OH。。。GET到了。。。。
嘿嘿嘿。。。
JELLY你太慢啦

引用:
原帖由 BNR32V2 於 24-6-2009 19:40 發表

JELLY你太慢啦
因為我純潔嘛

Jelly...得閒要出黎見下世面啦,唔好成日掛住補習啦XD

引用:
原帖由 MKL04438 於 24-6-2009 20:02 發表
Jelly...得閒要出黎見下世面啦,唔好成日掛住補習啦XD
去邊見世面先,去9龍塘???

引用:
原帖由 MKL04438 於 24-6-2009 06:37 PM 發表

我掉埋牆掉碎佢先食=.="味道都ok...
我情願佢咁硬,都好過軟林林成舊尼膠咁…
點解我食落似消化餅禁鬆化既...
正好今晚冇野食,要食個C餐
不過又幾好食

looks good
I'd like to stock up a few as well,

(1) Winston 05兄 - 2包 (A set).
(2) 軍醫 - 3包 (A set)
(3) BNR32V2兄 - 1包 (A set)
(4) ranger_hk兄 - 1包 (A set)
(5) Dominic - 3包 (A set) , 1包( B set), 2包 (C set)

引用:
原帖由 MKL04438 於 24-6-2009 08:02 PM 發表
其實邊個係jelly
我地打game佢有冇黎

好野!夠數!訂得成啦大家!
請各位買家PM我留聯落方法…

引用:
原帖由 24632198 於 24-6-2009 21:03 發表

其實邊個係jelly
我地打game佢有冇黎
你唔識佢…佢未同我地打過game

引用:
原帖由 MKL04438 於 24-6-2009 09:05 PM 發表

你唔識佢…佢未同我地打過game
而家幾錢包呀?
我有性趣再入貨
佢d壓縮乾糧可能改良左,唔係大硬,又唔易散~

價錢一樣$45

買黎去j神game黎玩下都好
1a1c呀唔該

(6) 冥亞帝.劍- 2包 (A set).                                                                                    唔該哂MK師兄

好, 到我繼續接龍.

(1) Winston 05兄 - 2包 (A set).
(2) 軍醫 - 3包 (A set)
(3) BNR32V2兄 - 1包 (A set)
(4) ranger_hk兄 - 1包 (A set)
(5) Dominic - 3包 (A set) , 1包( B set), 2包 (C set),  total 6包
(6) 冥亞帝.劍- 2包 (A set)

So far, 15 packs in total.
各位大哥靚仔PM MK兄聯絡方法啦!

發新話題