發新話題

又捐錢,,,,,,又五千萬....你地點睇?

引用:
原帖由 kimkileo 於 14-8-2009 08:46 發表

台北妹定第二種先....
台北

回覆 4# 的帖子

其實佢地自甘墜落
錯過就知咩叫正確   呢套對佢地好似冇咩用喎
幾年之後又係一條好漢果種真係晒米飯
而家果班好多連最基本既尊重同禮貌都唔識

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 13-8-2009 22:48 發表
吸毒唔洗救..自然淘汰死多幾個仲好
(自己知錯既例外)
無錯 , 吸毒唔好救 , 由得佢第時智商低 , 手震 , 失禁
呢 D 係自己囉黎 , 無腦既報應

如果你話留錢係香港建設 , 我會贊成
如果話留錢養廢物 , 我寧願捐出去

有得揀既自己唔揀好路
人地無得揀 , 邊個抵幫 D ??

引用:
原帖由 於 14-8-2009 00:12 發表
投放資源多 唔代表有回報 排名既野虛名黎姐 用唔同準則去排 有唔同結果...
排名 .... 唔代表質素 , 更唔代表人格 , 香港教左班乜出黎 , 心照 ......

睇住電視個下好心痛,報紙仲講好多人直頭屍首
搞到我成晚係張床度諗生死問題

引用:
原帖由 Boniface 於 14-8-2009 13:23 發表
要死就死..唔洗多諗

該死唔洗病

引用:
原帖由 Boniface 於 14-8-2009 13:23 發表
台南應該最少都死左成千人.........

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 14-8-2009 13:31 發表

要死就死..唔洗多諗

該死唔洗病
冇錯啦....活在當下,好好下享受人生啦....

Why we have to help 台灣? Why not help all of us in CGF.

Anti HKSAR GOV~

引用:
原帖由 deathmaster 於 14-8-2009 16:25 發表
Why we have to help 台灣? Why not help all of us in CGF.

just take it as an investment...

引用:
原帖由 deathmaster 於 14-8-2009 16:25 發表

點解要幫CGF會員?.........我講得白的....我地依家家破人亡,風餐露宿咩?....
人地台南既人係電視睇都咁慘....唔知家人既生死....我有個同事第二日有飛機就即去左台南搵佢失踨未婚妻...

雖然我覺得我地個政府係要反......但唔好同受災既人混為一談...

引用:
原帖由 於 14-8-2009 16:56 發表

咁你個同事有好消息帶返黎未...
五千萬好多咩....起返幾個電塔都冇Q左.....
五千萬...is too little....but better than nothing...

引用:
原帖由 於 14-8-2009 16:56 發表

咁你個同事有好消息帶返黎未...
五千萬好多咩....起返幾個電塔都冇Q左.....
未知...但好可能係我本名冊搵到佢既名....

發新話題