發新話題

有係ニ手街買嘢的師兄弟們請小心.........純個人感覺

hey FYFY1 - i totally agree with you, that guy definitely lying to you la! Very dishonest wor!

By the way - your GF so good wor, spend nearly 5k to buy you the sight! but tell me what you have to do in return ar!!!

引用:
原帖由 Swift 於 24-9-2009 11:29 發表

我認同呀, 佢肯聽, 有機會記得你買過d乜, 尤其d貴野, 你一買多樣時, 佢就話你d錢亂洗...
唉....

「咦, 點解多左支m16既」
「下...」
「裝埋203添」
「嗯...」
「金身添啵」
「呀...」
「做咩又多包bb彈 之前果d用哂啦咩」
「呀媽叫食飯啦...」
「嘜GBB用好多彈咩」
「開飯啦...」

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 24-9-2009 16:51 發表

唉....

「下...」
「裝埋203添」
「嗯...」
「金身添啵」
「呀...」
「呀媽叫食飯啦...」
「嘜GBB用好多彈咩」
「開飯啦...」

你女朋友都幾勁喎 全部都識 你教嫁

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 24-9-2009 16:51 發表

唉....

「下...」
「裝埋203添」
「嗯...」
「金身添啵」
「呀...」
「呀媽叫食飯啦...」
「嘜GBB用好多彈咩」
「開飯啦...」

點解咁似我女朋友同我啲對白嘅?!
紫心寄語

引用:
原帖由 purpleheart 於 24-9-2009 18:03 發表

點解咁似我女朋友同我啲對白嘅?!
同是天涯淪落人
引用:
原帖由 tony2005443 於 24-9-2009 17:01 發表

你女朋友都幾勁喎 全部都識 你教嫁
我講d 班朋友又講d.....

本人在此對xxxx兄衷心道歉.........

本人之前有CGF嘅一些偏激言論,純緒個人問題,同xxxx兄為人同生意手法完全無關,本人在此衷心對xxxx道歉,希望唔會影響到師兄日後慨買賣,同唔好誤導到其他綱友

你出依個POST 已經影響左LA

做咩開名呢....唔開咪唔知囉.....開名就係人都知
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

Hi Guys, Most of you are big boys. You buy! You sell! You Check! And You Decide!

check?! ok.......ready!!
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 sailun412 於 25-9-2009 00:27 發表
check?! ok.......ready!!
Moving!

新鏡賣$4800...ニ手賣$4600... 知道價既又覺得係貨不對辦既可以唔買, 之後PM去比版主REPORT仲好小小 (雖然未必做到D咩....) 你咁樣樣只係會影響到人同埋做成不必要的奇怪想法. 事件係事實又好, 唔GUR你都好, 如果隨便開個新ACCOUNT再係度老作一D對你不利既POST, 其他會員係無辦法知道你講既係事實定係老作, 只會一面倒吸收你出既POST既內容罷了....

而且, 只是一個ACCOUNT臭左罷了, 再過新ACCOUNT又另一條好漢奈他何......

引用:
原帖由 飛哥仔 於 25-9-2009 00:58 發表
新鏡賣$4800...ニ手賣$4600... 知道價既又覺得係貨不對辦既可以唔買, 之後PM去比版主REPORT仲好小小 (雖然未必做到D咩....) 你咁樣樣只係會影響到人同埋做成不必要的奇怪想法. 事件係事實又好, 唔GUR你都好, 如 ...
事實係點
相信事主先最清楚
心愛的太多∼要買的數不清楚

引用:
原帖由 FYFY1 於 23-9-2009 03:01 發表
本人係早前一個POST請教過真品Trijicon TX30 TriPower,後來有位師兄好心回答TriPower一些工能重POST左一D他自已私伙TX30外觀,鏡身号碼,鏡內影像等等,之後我見此師兄有玩開TX-30,心想可以問他仔細一些問題,所以 ...
Ching你好, 本人都有在ebay做下買賣. 睇完你出這post覺得有點怪...
會唔會係人地收到由外地既貨做qc?
其實我收到d衫褲都會開袋拆盒做qc, 只因為不是100%無問題, 如果真係唔好彩有事, 回到頭就回, 回唔到頭就自己食(多數都回唔到). 最重要係d客收到貨一定無問題先啦!
好似ching所講個seller買枝2手比你. i don't think, 如果seller唔check成盒買比你. 到時d貨物有問題那人付責先? 你都會話個seller做咩比枝問題貨我啦, 係唔係
其實大家既唔會姐, 又何必講到好似"無良"至得

p.s.其實ching你都算好啦, 最少都見過拿過實貨呀. 我入過枝reflex宜家比美國海關kept住左...
廣施恩惠, 人生何處不相逢;多結冤仇, 路窄狹時難迴避.

引用:
原帖由 siuprince 於 26-9-2009 00:51 發表

Ching你好, 本人都有在ebay做下買賣. 睇完你出這post覺得有點怪...
會唔會係人地收到由外地既貨做qc?
其實我收到d衫褲都會開袋拆盒做qc, 只因為不是100%無問題, 如果真係唔好彩有事, 回到頭就回, 回唔到 ...
新acc喎,
你係唔係XxXxXxXxXxXxXxXXXXxxxXXXXXXXXXXxxxxXXXXXXXXXXXXxxxxx個個seller啊?
冇咩邊個放tripower咋喎~

太陽神

發新話題