發新話題

SD Gundam Online 專區2 <<無盡的華爾茲>>

入到啦~

25800 package買到!
副官回復+40%!
係時候練機+買點!!
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

打返1粒鍾又要返工
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 路比 於 2009-9-30 12:23 PM 發表
入到啦~
我小安比你拉打
我好快就會用多3黎打你
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 30-9-2009 13:23 發表
25800 package買到!
副官回復+40%!
係時候練機+買點!!
我沈晚買左12800

唔知今回有無死神,重武裝既最終形態呢?

引用:
原帖由 5210 於 30-9-2009 15:30 發表
唔知今回有無死神,重武裝既最終形態呢?
今次死神仍只見B級果部,重武就見BR級可以抽
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

好想A果隻死神快D出,有埋S果隻就仲好

升左成晚劍西
終於合到

附件

1-10-2009 01:17

1-10-2009 01:17

"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

100% 奶力

宿命之結果

路比"飛luck雞毛" vs Bonzonie"雞冠基佬3"

"

附件

1-10-2009 02:05

"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 bonzonie 於 1-10-2009 02:05 發表
100 % 奶力

宿命之結果

飛luck雞毛 vs 雞冠基佬3

其實係我輸半部
今日一戰,好明顯我一比你埋到身就死得,條SM鞭長過艾比安好多 一鞭中就冇得還拖

引用:
原帖由 路比 於 1-10-2009 02:06 發表

今日一戰,好明顯我一比你埋到身就死得,條SM鞭長過艾比安好多
多3果三飛"超視炮"用黎保命好緊要

最衰個boost 太少氣

一無彈就死,

除非夾硬衝向敵人

引用:
原帖由 路比 於 1-10-2009 02:06 發表

其實係我輸半部
今日一戰,好明顯我一比你埋到身就死得,條SM鞭長過艾比安好多 一鞭中就冇得還拖
你一下雙炮我無左四分一

引用:
原帖由 bonzonie 於 1-10-2009 02:11 發表

你一下雙炮我無左四分一
不過唔易打得中

如果唔係今日有同小雲部艾比安打過一場當練習,同你打一定唔只輸半部咁小

其實我符碌ja
成日無氣又等reload大炮
果刻都唔知夾唔夾硬衝向你用SM鞭好
我一衝埋身你一用豆槍我又死得

發新話題