發新話題

探秘菲律賓民間輕武器手工作坊

引用:
原帖由 faihk 於 20-9-2010 14:28 發表

但係我怕買送一試就 姐~
買AK款,UZI款,1911款,左輪......可能會穩陣D....

HAPPY SHOOTING!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 T-800 於 20-9-2010 12:53 發表
外國人(非公民)當然唔買得槍(黑市除外.....),外國遊客更加唔駛講,絕對係淨睇唔買搞搞震,受歡迎至奇..........
好耐以前泰國有D賣鎗檔口直頭標明謝絕遊客 (而家唔知...)

cher...我仲以為有啲好特別ge原因

引用:
原帖由 LCW 於 20-9-2010 20:27 發表

cher...我仲以為有啲好特別ge原因
我都咁話…

所以有d事其實唔洗諗到咁複雜........

happy shooting!
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

用P90好D阿
引用:
原帖由 丫凡 於 19-9-2010 00:09 發表

我懷疑現在班華僑要用MP7同MP5K做隨身武器…

引用:
原帖由 nec338 於 20-9-2010 21:49 發表
用P90好D阿
菲制P90.......?
我都係用番MINI UZI算咯 .....

買入口貨囉 係菲律賓打街戰 用P90 WIN晒 150米裹LV5防彈衣 防彈鋼盔 防彈盾牌都穿 有殺錯沒放過學班菲警用M16救人咁重唔WIN
引用:
原帖由 T-800 於 20-9-2010 22:18 發表

菲制P90.......?
我都係用番MINI UZI算咯 .....

引用:
原帖由 nec338 於 21-9-2010 19:06 發表
買入口貨囉 係菲律賓打街戰 用P90 WIN晒 150米裹LV5防彈衣 防彈鋼盔 防彈盾牌都穿 有殺錯沒放過學班菲警用M16救人咁重唔WIN
買正版又唔同.........

happy shooting!

引用:
原帖由 nec338 於 21-9-2010 19:06 發表
仲有收藏性問題…
MP7或MP5K,有個好處就是用手槍般操作,
P90可以,但點都要頂住肩。

引用:
原帖由 JBL 於 21-9-2010 21:22 發表

P90穿到LV5防彈衣?真定假嫁.......
水量極高

引用:
原帖由 101653 於 21-9-2010 23:00 發表

水量極高
槍炮世界的資料說
150米可以穿透48層凱夫拉…
但10米內的24層凱夫拉可擋9MM PARA子彈

仲有無師兄有資料嗎?

引用:
原帖由 丫凡 於 21-9-2010 23:06 發表

槍炮世界的資料說

仲有無師兄有資料嗎?
槍炮世界 =/= 水量少

引用:
原帖由 101653 於 21-9-2010 23:18 發表

槍炮世界 =/= 水量少
除非親自試過,
否則都要找下資料架
這樣師兄你有無資料講有p90的資料?

P90可以收入小提琴盒/手提電腦袋XD
引用:
原帖由 丫凡 於 21-9-2010 23:06 發表

槍炮世界的資料說

仲有無師兄有資料嗎?
P90正版用ss109(即5.56mm步槍彈的小型版),應該得。

發新話題